Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MENNESKE KEND DIG SELV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Menneske-kend-dig-selv-eBog-Erik-Ansvang

MENNESKE KEND DIG SELV (61 af 65)


MENNESKE KEND DIG SELV er en systematisk gennemgang af de usynlige aspekter af mennesket og menneskets indre legemer og bevidsthedstilstande.

MENNESKE KEND DIG SELV (61 af 65)

Kan mennesket fungere bevidst

på sjælsplanet?

 

Det er kun mestre og højere indviede, der frit og med fuld bevidsthed har adgang til mentalplanets lavere afdelinger, mens de samtidig befinder sig i et fysisk legeme. Evnen til at færdes bevidst på de højere planer, mens man samtidig er til stede i det fysiske liv, kræver, at man ikke kun fungerer som en personlighed, men at man er sjælen, mens man befinder sig i den fysiske verden.

De fleste mennesker er kun lige akkurat bevidste i sjælslegemet. De kan kun arbejde i det tredje underplans stof – altså den laveste del af sjælslegemet. En mester bruger naturligvis hele sjælslegemet, mens bevidstheden er på det fysiske plan.

 

Menneske-kend-dig-selv-08-artikel-10

 

Sjælslegemets vækst støttes af mestrene

Sjælslegemets udvikling støttes af mestrene, for de beskæftiger sig mere med sjæle i deres sjælslegemer end med sjælenes lavere legemer. De påvirker menneskeheden åndeligt, idet de udstråler inspiration, som kan vække det ædleste i menneskets natur. Nogle er af og til bevidste om denne påvirkning, men ved ikke, hvorfra den kommer.

Rejser til andre planeter?

Det er ikke muligt for et menneske at bevæge sig til en anden planet − hverken i astrallegemet eller mentallegemet. Når sjælslegemet engang er meget højt udviklet, er det muligt, selvom det ikke sker så let og hurtigt som på det buddhiske plan, der befinder sig over sjælsplanet.

Sjælslegemet er normalt ikke i stand til at bevæge sig frit i kosmos, for atomerne her har meget stor afstand til hinanden. I det interplanetariske rum er sjælslegemets atomare stof sammenpresset til en afgrænset skikkelse af tiltrækningskraften. Men det vil ikke kunne bevæge sig i et rum, hvor atomerne ikke er sammenpressede.

 

Menneske-kend-dig-selv-08-artikel-11

Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Download-fil: MENNESKE KEND DIG SELV - Erik Ansvang


Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MENNESKE KEND DIG SELV