Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MENNESKE KEND DIG SELV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Menneske-kend-dig-selv-eBog-Erik-Ansvang

MENNESKE KEND DIG SELV (25 af 65)


MENNESKE KEND DIG SELV er en systematisk gennemgang af de usynlige aspekter af mennesket og menneskets indre legemer og bevidsthedstilstande.

MENNESKE KEND DIG SELV (25 af 65)

Øvelser

 

Menneske-kend-dig-selv-04-artikel-09

 

Det er muligt at studere æterlegemet ved hjælp af nogle nemme praktiske øvelser. De æteriske energistrømninger omgiver kroppen, og hos alle mennesker stråler de et stykke uden for kroppen. Hvor langt æterlegemet strækker sig uden for kroppen afhænger af, hvor meget vitalitet, der er i legemet. Hvis man beder en ven om at stille sig foran en hvid væg, kan man forsøge at iagttage deltageren med øget koncentration. Man skal forsøge at fokusere et sted bag personen – altså ude af fokus. Det er nemmere at se denne lysende “glorie” om sommeren, hvor de fleste menneskers æterlegeme er opladet og vitaliseret af sollyset. Det er vigtigt at pointere, at der ikke er tale om clairvoyance, når man kan se æterlegemet. Æterisk syn er en udvidelse af det fysiske øjes synsevne, og hører derfor til den fysiske sans. En voldsom udvidelse af denne evne, vil medføre evnen til at se nadier, chakraer og hele det æteriske netværk, som et stigende antal healere i dag er i stand til.

Ved hjælp af denne øvelse kan man desuden erfare, at der er forskel på fokusering og opmærksomhed. Mennesker er ikke altid opmærksomme på det, øjnene fokuserer på. Opmærksomheden kan være fokuseret på deltageren, men øjnene er fokuseret bag deltageren.

Den del af æterlegemet, der befinder sig udenfor den fysiske krop, kaldes “sundhedsauraen”, fordi vitaliteten eller mangel på samme i dette legeme er udtryk for personens helbred. Betegnelsen “aura” er imidlertid forkert, for “aura” betyder “udstråling”, og æterlegemet udstråles netop ikke fra det fysiske legeme. Tværtimod stråler æterlegemet igennem den fysiske krop. Æterlegemet afsluttes et stykke udenfor den fysiske krop med noget, der kaldes “den æteriske hud”. Der er selvsagt ikke tale om hud i fysisk forstand, men den danner en energimæssig ydre grænse på æterlegemet ligesom kroppens fysiske hudlag.

Man kan også bede en ven om at sætte sig på en stol, mens man selv stiller sig bag vennen. Man placerer nu hænderne et stykke over hovedet på den siddende ven, og fører langsomt og opmærksomt hænderne nærmere og nærmere vennens hoved. Man skal forsøge at mærke den æteriske hud – altså omkredsen af vennens æteriske legeme. Bagefter kan man bytte plads og gentage øvelsen.

 

Menneske-kend-dig-selv-04-artikel-10

 

Opmærksomhedsøvelse

 

Denne enkle øvelse vil stimulere opmærksomheden på det æteriske legeme, og samtidig forbedre det fysiske helbred:

1. Fokuser bevidstheden i pandecentret og foretag en koordinering med sjælen.

2. Forsøg nu at visualisere det æteriske netværk, der omgiver og gennemtrænger det fysiske legeme.

3. Udvid nu “jeg-bevidstheden” fra pandecentret ud i det æteriske legeme, der omslutter den fysiske krop. Det skal gøres langsomt og omhyggeligt.

4. Når “jeg-bevidstheden” fylder hele det æteriske legeme, sig herefter:

 

“Mit æteriske legeme fyldes med nyt liv og energi”.

 

5. Træk nu opmærksomheden tilbage til pandecentret og sig:

 

“Mit fysiske legeme er parat til positiv handling”.

Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Download-fil: MENNESKE KEND DIG SELV - Erik Ansvang


Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MENNESKE KEND DIG SELV