Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MENNESKE KEND DIG SELV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Menneske-kend-dig-selv-eBog-Erik-Ansvang

MENNESKE KEND DIG SELV (42 af 65)


MENNESKE KEND DIG SELV er en systematisk gennemgang af de usynlige aspekter af mennesket og menneskets indre legemer og bevidsthedstilstande.

MENNESKE KEND DIG SELV (42 af 65)

Instruktioner til beskyttelse

 

Menneske-kend-dig-selv-06-artikel-17

 

På nuværende tidspunkt i udviklingen udgør en del undervisning reelt en fare. Det er derfor vigtigt at give bestemte instruktioner, som skal respekteres, hvis man vil undgå problemer.

1. Fokusér ikke i solar plexus centret

Undgå at fokusere bevidstheden i solar plexus centret. Det gælder både under meditationer og såkaldte mentale øvelser. Solar plexus centret blev udviklet i den atlantiske periode, og dengang var centret det primære center til kontakt med omverden. Menneskeracen var på dette tidspunkt følelsesmæssigt polariseret og evolutionen nødvendiggjorde stimulering af den astrale bevidsthed.

I dag er der stadig rester fra denne civilisation i nutidsmenneskets natur, og på grund af mangel på indsigt praktiserer visse undervisere stadig de gamle atlantiske metoder.

Nutidens udvikling kræver mental polarisering og udvikling af tankesindet. Astrallegemet skal underlægges og kontrolleres af tankesindet. Dermed overflødiggøres mange af de gamle mystikeres erkendelser ved hjælp af fænomener. Det er vanskeligt at opgive noget, som man er kommet til at holde af, men interessen for fænomener, som holder mange i fangenskab i den astrale natur, er uvirkelige. De har blot udgjort et skridt i bevidsthedsudviklingen.

2. Brug aldrig seksualakten til magisk arbejde

Brug aldrig de skabende energier til magisk arbejde i forbindelse med seksualakten. Denne praksis burde i dag være utænkelig, men der findes mennesker, som arbejder med netop denne form for magi. Disse aktiviteter vil føre udøveren ind på en vej, der er yderst farlig. Eksempelvis kan denne praksis resultere i en for tidlig eller såkaldt skæv kundalinirejsning, som kan resultere i sindslidelser.

3. Forlad kun kroppen gennem hovedcentret

Forsøg aldrig at forlade kroppen gennem andre centre end hovedcentret. Hvis man gør det, skal det udelukkende ske på grundlag af ren motivation.

Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Download-fil: MENNESKE KEND DIG SELV - Erik Ansvang


Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MENNESKE KEND DIG SELV