Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MENNESKE KEND DIG SELV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Menneske-kend-dig-selv-eBog-Erik-Ansvang

MENNESKE KEND DIG SELV (50 af 65)


MENNESKE KEND DIG SELV er en systematisk gennemgang af de usynlige aspekter af mennesket og menneskets indre legemer og bevidsthedstilstande.

MENNESKE KEND DIG SELV (50 af 65)

Tankecentre

 

Menneske-kend-dig-selv-07-artikel-10

 

På mentalplanet findes der tankecentre, hvor tanker af samme type opsamles, fordi de vibrerer på samme frekvens. Centrene rummer alle slags ideer – gode og dårlige – rigtige og forkerte. Tankecentrene rummer alt, hvad der er blevet tænkt om et bestemt emne. Enhver, der tænker dybt, kommer i kontakt med et center af beslægtede tanker. De er en slags brændpunkter for tankerækker om identiske emner. Og de er igen forbundet med millioner af tankerækker om alle andre emner.

Filosofiske tanker er f.eks. samlet i sit eget område med underafdelinger, der svarer til de væsentligste filosofiske tanker. Og der er indbyrdes forbindelser mellem centrene. Forskellige filosofiske systemer er på denne måde forbundet.

Centrene er ikke biblioteker

Der er ikke tale om et bibliotek, hvor emnerne er ordnet i faggrupper som for eksempel ”drama” og ”romanlitteratur”. Men der findes et center, som kunne kaldes ”romantiske tanker.”

Tankecentrernes indflydelse på gennemsnitsmennesker skaber flokmentalitet. Årsagen er, at det er meget lettere at overtage en færdig tanke fra en anden, end selv at udføre tankearbejdet.

Tankecentrenes muligheder

For gennemsnitsmennesket er centrenes indhold mere end rigeligt at trække på. For dybere tænkere giver centrene mulighed for at kontakte de tankesind, der skabte centrene. Et videbegærligt menneske, kan derfor modtage undervisning direkte fra de store tænkere.

Mange tænkere får samme tanke samtidig. De tiltrækkes ganske enkelt af det samme tankecenter. Sker det, kan de blive beskyldt for at plagiere, selvom de er helt uskyldige. Når det ikke sker så ofte, skyldes det, at hjernens træghed forholdsvis sjældent tillader noget at trænge igennem fra de højere planer.

Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Download-fil: MENNESKE KEND DIG SELV - Erik Ansvang


Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MENNESKE KEND DIG SELV