Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MENNESKE KEND DIG SELV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Menneske-kend-dig-selv-eBog-Erik-Ansvang

MENNESKE KEND DIG SELV (51 af 65)


MENNESKE KEND DIG SELV er en systematisk gennemgang af de usynlige aspekter af mennesket og menneskets indre legemer og bevidsthedstilstande.

MENNESKE KEND DIG SELV (51 af 65)

Telepati

 

Menneske-kend-dig-selv-07-artikel-11

 

Som sagt påvirker man andre mennesker med sine tanker, hvad enten man er bevidst om det eller ej. Derfor vil det være relevant at beskrive teknikken til overførsel af tanker fra et menneske til et andet, for denne evne kan naturligvis bruges bevidst – den såkaldte ”telepati”.

Ordet ”telepati” betyder ordret ”følelse på afstand”. Det indikerer, at evnen kunne være begrænset til overføring af følelser, men telepati bruges i dag som synonymt med tankeoverføring. Det er derfor en teknik, der anvendes til overføring af et billede, en tanke eller en følelse fra et menneske til et andet uden fysiske hjælpemidler.

Der er flere muligheder for telepati

Direkte kommunikation mellem …

  • to æteriske hjerner
  • to astrallegemer
  • to mentallegemer
  • to sjælslegemer

Æterisk telepati (området ved solar plexus og milten)

Ved æterisk telepati giver en tanke hos afsenderen først vibrationer i mentallegemet, derefter i astrallegemet, herefter i den æteriske hjerne og endelig i den fysiske hjernes molekyler.

Hjernevibrationen påvirker den fysiske æter, og bølgerne passerer udad fra tænkeren, indtil vibrationerne når den anden hjerne. Her sættes de æteriske og fysiske partikler i bevægelse. Vibrationerne i den modtagende hjerne bliver derefter overført til astrallegemet og mentallegemet og når på denne måde frem til bevidstheden.

 

Menneske-kend-dig-selv-07-artikel-12

 

Æterisk telepati er instinktiv. Det kendes fra fugletræk og fiskestimer, der reagerer som én organisme. Eller den hurtige spredning af information hos primitive folkeslag.

Hvad sker der?

Hvis man tænker på en bestemt form, danner man formen i æterisk stof. Det æteriske billede sender æteriske bølger ud i alle retninger. Det er ikke selve billedet, der sendes ud, men nogle vibrationer, der vil genskabe det. Processen minder om telefoni. Her er det heller ikke selve stemmen, der overføres, men elektroniske vibrationer af stemmen, som hos modtageren omdannes til lyd.

Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Download-fil: MENNESKE KEND DIG SELV - Erik Ansvang


Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MENNESKE KEND DIG SELV