Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MENNESKE KEND DIG SELV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Menneske-kend-dig-selv-eBog-Erik-Ansvang

MENNESKE KEND DIG SELV (35 af 65)


MENNESKE KEND DIG SELV er en systematisk gennemgang af de usynlige aspekter af mennesket og menneskets indre legemer og bevidsthedstilstande.

MENNESKE KEND DIG SELV (35 af 65)

6. KAPITEL

ASTRALLEGEMET

 

Menneske-kend-dig-selv-06-artikel-01

 

Astrallegemet eller menneskets følelsesmæssige natur skal nu behandles. Som sagt har mennesket et fysisk-æterisk legeme, og man ved, at det er det usynlige æterlegeme, der forbinder det ydre fysiske menneske med det indre psykiske. Der er tale om en åndsvidenskabelig grundregel, som siger, at alle levende væsener manifesterer sig indefra og udefter. Det fysiske legeme er sidste led i en årsags-virknings kæde, der er for­bundet med de dybeste eller højeste åndelige tilstande. Det legeme, der ligger lige over eller bag det fysiske, er følelseslegemet eller astrallege­met. Ordet ”astral” er arvet fra Middelalderens alkymister. Astral betyder ”lysende som en stjerne”. Det hentyder til astralstoffets lysende eller strålende udseende.

Astrallegemet ligner det fysiske legeme, men astrallegemet er omgivet af en aura af glitrende farver af en finhedsgrad, der er langt højere end det fysiske stofs. I dette legeme udtrykker mennesket følelser, lidenska­ber, begær og sindsbevægelser.

Forveksling og forvirring

Astrallegemet og astralplanet kan ses og fornemmes af sensitive men­nesker. Astrallegemet forveksles ofte af disse mennesker med mental­le­gemet … eller det æteriske legeme … eller sjælen … eller åndelige vejle­dere … eller mestre etc. Og mange af de mennesker, der faktisk har for­stået sammenhængen, beskriver alligevel astralplanet som en total illu­sion, og derfor ignorerer de denne verden.

Denne negative holdning har skabt problemer for søgende mennesker, for den står i vejen for ønsket om at udfolde de åndelige kræfter. Den negative tilstand kommer til udtryk på tre måder:

Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Download-fil: MENNESKE KEND DIG SELV - Erik Ansvang


Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MENNESKE KEND DIG SELV