Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MENNESKE KEND DIG SELV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Menneske-kend-dig-selv-eBog-Erik-Ansvang

MENNESKE KEND DIG SELV (53 af 65)


MENNESKE KEND DIG SELV er en systematisk gennemgang af de usynlige aspekter af mennesket og menneskets indre legemer og bevidsthedstilstande.

MENNESKE KEND DIG SELV (53 af 65)

Eksempler på telepati

 

At der er en telepatisk forbindelse mellem et dyr og dens ejer, kan mange dyreejere skrive under på. Der er mange eksempler på, at en hund altid ved, hvornår dens herre vil komme hjem, selvom det er på uventede tidspunkter. Hunde ved ofte også, når det er lørdag eller helligdag – og om dens herre har bestemt sig til at tage den med ud på en tur.

Ryttere har bemærket, at frygt eller nervøsitet straks kommunikeres mellem rytter og hest.

 

Menneske-kend-dig-selv-07-artikel-15

 

Eksempel: Rævehvalpen

Hvis en rævehvalp løber væk, bliver moderen roligt på stedet. Hun styrter ikke efter den, men løfter hovedet og stirrer roligt i retning af ungen. Pludselig bliver den usikker, standser og farer tilbage til moderen. En hunræv har ungerne helt under kontrol hvert øjeblik uden at sige en lyd.

Eksempel: Fodring af vilde fugle

Vilde fugle viser sig hurtigt i samme øjeblik en del andre fugle bliver fodret – og ikke på noget andet tidspunkt.

Eksempel: Jægere med og uden våben

Mange jægere har bemærket, at hvis de går ud uden gevær eller uden at have til hensigt at dræbe, kan de nærme sig vilde dyr i massevis. Men når de er bevæbnede og har bestemt sig for at dræbe, er dyrene rastløse og mistænksomme og ikke til at komme i nærheden af.

Eksempel: Ægtepar

Ægtepar eller andre mennesker, der lever tæt sammen, opdager, at den anden ofte siger noget, man selv lige har tænkt. Og ofte vil de på afstand være klar over, hvis partneren har været udsat for en ulykke eller noget ubehageligt.

 

Menneske-kend-dig-selv-07-artikel-16

 

Bevidst telepati

Enhver kan sammen med en anden person afprøve muligheden for telepati. Hvis forsøget skal være effektivt, kræves der både tid og udholdenhed.

Man kan aftale et passende tidspunkt og bruge fem eller ti minutter daglig til forsøget. Den ene må være afsender og den anden modtager. Det kan anbefales løbende at skifte roller. Man vil uden tvivl opdage, at den ene er bedst til at sende og den anden til at modtage.

Afsenderen bør vælge en helt enkel tanke. Det kan være alt fra en abstrakt ide til en konkret genstand eller en simpel geometrisk figur. Ved hjælp af koncentreret tænkning sendes eller præges tanken i modtagerens mentallegeme. Uøvede kan nok ikke koncentrere sig ret længe, før opmærksomheden begynder at vandre, men så må den dirigeres på plads igen.

Modtageren anbringer sig så behageligt som muligt, og gør sig så koncentreret som muligt. Der er tale om en afspændt form for opmærksomhed – ikke en anspændt. Ligesom hos afsenderen må et strejfende tankesind blidt men bestemt føres tilbage til en tilstand af modtagende opmærksomhed.

Efter den aftalte tid vendes opmærksomheden mod her og nu, og eventuelle indtryk tegnes eller noteres. Det er også muligt at gøre notater, efterhånden som de viser sig. Det væsentligste er at forblive passiv.

Afsenderen bør naturligvis også nedskrive eller tegne de tanker der sendes, og når det telepatiske forsøg er afsluttet, kan resultaterne sammenlignes.

Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Download-fil: MENNESKE KEND DIG SELV - Erik Ansvang


Artikel-MENNESKE-KEND-DIG-SELV-e-bog-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: MENNESKE KEND DIG SELV