Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BIBELEN PÅ HOVEDET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander

BIBELEN PÅ HOVEDET (47 af 67)


Bibelen består af 1/3 profetier. Ca. 30% er gået i opfyldelse, og de har været overraskende eksakte! Der er også eksakte profetier om det, der sker nu og i fremtiden.

BIBELEN PÅ HOVEDET (47 af 67)

Hvem er Gud?

 

Vær meget opmærksom på disse ord! Det er et tegn, der identificerer, hvem, der er Gud! Gennem dette tegn ved man, at Han er Gud!!

Men alle ved vel, hvem der er Gud?

Absolut ikke!

Denne verden er bedraget − som der står i Bibelen.

Denne verden har en Gud − en falsk gud, som kaldes Satan (2. Kor. 11,14).

Ifølge Bibelen bruger mange navnet ”kristendom” − også de præster, der i virkeligheden er Satans præster. ”Og det er intet under − Satan selv giver sig jo skin af at være lysets engel. Derfor er der ikke noget mærkeligt i … at være retfærdigheds tjenere.” (2. Kor. 11,14-15)

Men kalder de sig alligevel for præster i Kristi navn? − Læs verset lige forinden! Vers 13: ”Thi den slags mennesker er falske apostle, svigagtige arbejdere, der giver sig skin af at være Kristi apostle.”

Satan maskerer sig som Gud. Han kaldes i din Bibel for ”denne verdens gud” (2. Kor. 4,4) Han maskerer sine repræsentanter som Guds repræsentanter − og beskylder de rigtige Guds repræsentanter for at være ”falske apostle” for at aflede mistanken fra sine egne repræsentanter. (Jævnfør hvad Lenin sagde om dette: ”Du skal altid anklage din modstander for det, som du selv er eller laver, så forvirrer du sproget og alle andre, og de kan derfor ikke anklage dig for noget.”)

Kender denne verdens ”kristendom” virkelig den sande Gud? Den er bedraget til at tro det, og en bedraget verden kan være fantastisk oprigtig i denne falske tro.

Menneskers gud er den, man tjener og lyder. Men den sande Gud er den, som man bør adlyde!

Denne verden har ikke lært at adlyde Gud! Disse falske ”kristendoms”-undervisere lærer, at Guds love ikke er ”i overensstemmelse med nutidens ånd”. Påvirket af Satans falske lære har de prioriteret menneskets samvittighed over Guds lov! De prædiker: ”Lyt til din samvittighed”, i stedet for ”lyt til Guds love”. De oplyser ikke, at man skal leve efter hvert ord, Gud har sagt – det vil sige efter Bibelen. Stærke kræfter er i gang med at fornægte Gud. Slagord som ”Gud er død”, er pludselig blevet populære. Det er endda lykkedes at fjerne religionsundervisningen fra skolens pensum under påskud af, at ”religion er skadelig!”

Hvor dybt kan mennesket synke?

Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Download-fil: BIBELEN PÅ HOVEDET - Torsten Stålander


Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Læsefil med vendbare sider: BIBELEN PÅ HOVEDET