Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BIBELEN PÅ HOVEDET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander

BIBELEN PÅ HOVEDET (5 af 67)


Bibelen består af 1/3 profetier. Ca. 30% er gået i opfyldelse, og de har været overraskende eksakte! Der er også eksakte profetier om det, der sker nu og i fremtiden.

BIBELEN PÅ HOVEDET (5 af 67)

Hvorfor denne uvidenhed?

 

Et fornuftigt og korrekt kendskab det, der sker i nutiden, samt indsigt i årsagen til, at menneskeheden er, hvor den befinder sig i dag, er Skaberens plan og dermed en forståelse for de store begivenheder, der ifølge profetierne vil indtræffe.

Uden dette vitale kendskab kan ingen, der arbejder med nyhedsformidling, og ingen, der er ansvarlig for regeringsarbejde, forstå, hvad der sker i dag, eller hvor begivenhederne fører hen. Og ingen, der bærer dette ansvar, er i dag i besiddelse af denne indsigt og forståelse!

Hvorfor? Primært på grund af to årsager:

  1. Deres uddannelse bygger på et forkert grundlag. De har lært at forkaste eller ignorere Bibelen.
  2. Den vitale nøgle, der kunne åbne dørene til Bibelens profetier, er gået tabt. Først i de seneste år er den blevet genfundet − og nu er ingen interesseret i at høre budskaberne!

Nutidens store verdensmagter har været − og er − USA, Sovjetunionen, Storbritannien og de toneangivende lande i Vesteuropa. Hvis det er muligt at identificere disse verdensmagter i Bibelens profetier, har man fundet nøglen!

Verdens intellektuelle har ikke vidst, hvordan og hvor disse nationer er omtalt i profetierne, og derfor har de ikke været i stand til at se den nemme og let forståelige mening med profetierne. Bibelen er blevet fjernet fra nutidens uddannelsessystem, netop fordi man har tabt denne nøgle. Man har i stedet valgt Darwins ubeviste og ubeviselige teori om arternes udvikling, som har fungeret som en erstatning. Det er faktisk en enorm tragedie! Menneskeheden, der er blevet uddannet forkert og på et falsk grundlag, går rundt og famler i mørket i en tidsalder med avanceret kommunikation og teknologi, og derfor er den helt uvidende om den ufattelige katastrofe, den er ved at blive kastet ud i!

Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Download-fil: BIBELEN PÅ HOVEDET - Torsten Stålander


Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Læsefil med vendbare sider: BIBELEN PÅ HOVEDET