Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BIBELEN PÅ HOVEDET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander

BIBELEN PÅ HOVEDET (53 af 67)


Bibelen består af 1/3 profetier. Ca. 30% er gået i opfyldelse, og de har været overraskende eksakte! Der er også eksakte profetier om det, der sker nu og i fremtiden.

BIBELEN PÅ HOVEDET (53 af 67)

Stoltheden

 

Gud kunne ikke tale om at knuse USA’s og Englands magt, før førstefødselsretten var blevet tildelt. Og disse lande havde opnået en magt og en prestige, som de kunne være stolte over.

Præsident Theodore Roosevelt talte om denne stolte magt, og hvordan han brugte den som præsident.

Tyskland sendte et slagskib til Manilla-bugten og truede med at erobre Filippinerne. Filippinerne var på dette tidspunkt under USA. Præsident Roosevelt sendte en note til den tyske kejser og krævede, at krigsskibet omgående skulle vende om.

”Kejseren forstod ikke dengang, at jeg faktisk mente det,” sagde Roosevelt, ”så jeg sendte endnu en note. Men jeg sendte ikke den anden note til kejseren. Jeg sendte den til admiral Dewey − kommandøren over USA’s stillehavsflåde. Den gav ordre til, at hele flåden med fuld kraft skulle gå mod det tyske slagskib, og ‘hvis det ikke vendte tilbage, så sænk det!’” sagde hr. Roosevelt med eftertryk. Den gang − inden første verdenskrig − var de stolte over deres nationale magt!

I dag vover også små lande at udfordre USA, trampe på og brænde det amerikanske flag, og USA − med den magt, som amerikanerne stadig har − gør ikke andet end at udtale en spagfærdig protest!

Hvad skete der med den stolthed, de engang havde? − De har allerede mistet den. Gud sagde: ”Jeg skal knuse eders stolte magt.” Og det gjorde Han!

Andre profetier afslører, at snart (i de nærmeste år) kommer der tørke og misvækst, og nye sygdomme og sygdomsepidemier vil følge efter og kræve millioner af menneskeliv.

Når himlen er som jern og marken som kobber, vil de indse, at der ikke falder regn fra jern, og en jord, der er som kobber, uden regn, kan der ikke produceres fødevarer!

3. Mos. 26,20: ”Til ingen nytte skal I slide eders kræfter op, thi eders jord skal ikke give afgrøde, og landets træer ikke give deres frugt.”

Menneskeheden har allerede fået en forsmag på dette! Det vil ske! Ikke om 500 år eller om 50 år − men i den allernærmeste fremtid.

Vil Storbritannien og USA så ændre sig? Det har de aldrig gjort indtil nu!

Og efter alt dette, hvad vil der så ske? − Vers 21: ”Og hvis I alligevel handler genstridigt imod mig og ikke adlyder mig, så vil jeg slå eder endnu mere, ja syvfold, for eders synder.”

Her er det hebræiske ord ”shibah” igen brugt ligesom i vers 18. Dette ord, der både kan betyde ”syvfold” og ”syv gange”. På grund af ordets brug og meningens opbygning er det helt sikkert, at betydningen her henviser til længden på afstraffelsen (vers 18).

Men også på grund af den anderledes meningsopbygning, og på grund af at en yderligere tilbageholdelse i 2.520 år af det, som allerede er tildelt, er udelukket, så er det lige så sikkert, at ”shibah” i vers 21 hentyder til straffens intensitet. Her kan ”shibah” ikke hentyde til en tidsperiode

Direkte oversat bliver forskellen i meningsopbygningen i vers 18 og vers 21: ”− syv gange længere for eders synder” og ”syvfold værre for eders synder”.

Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Download-fil: BIBELEN PÅ HOVEDET - Torsten Stålander


Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Læsefil med vendbare sider: BIBELEN PÅ HOVEDET