Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BIBELEN PÅ HOVEDET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander

BIBELEN PÅ HOVEDET (64 af 67)


Bibelen består af 1/3 profetier. Ca. 30% er gået i opfyldelse, og de har været overraskende eksakte! Der er også eksakte profetier om det, der sker nu og i fremtiden.

BIBELEN PÅ HOVEDET (64 af 67)

Til sidst − de vil indse!

 

En dag vil menneskene vågne og indse, at dette er Guds gerning!

Om Storbritanniens kirkelighed har Gud sagt: ”Efraim er bundet til afgudsbilleder − lad ham fare! Deres drikken er skejet ud, hor har de bedrevet − højt har deres skjolde elsket skændsel. Et vejr har omspændt dem med sine vinger og de skal blive til skamme for deres ofre.” (I den danske Bibel står der om disse vers: ”Teksten er i uorden.” I King James’ version, i Moffat-oversættelsen og i de nuværende engelske og svenske Bibler står: ”Nej, Efraim står i forbund med afguder, må han dog fare! Deres drikken er umådelig, skamløst bedriver de deres utugt − de, som skulle være landets skjolde (præsterne), elsker det, der er skammeligt. Men en stormvind skal gribe dem med sine vinger og de skal blive til skam for deres offer.”)

Gud siger: ”Jeg går til mit sted igen, indtil de bøder for skylden og søger frem for mit åsyn, søger mig i deres trængsel. ‘Kom, vi vil tilbage til HERREN! Han sønderrev, han vil og læge, han slog os, vil også forbinde. Om to dage gør han os levende, rejser os op på den tredje − da lever vi for hans åsyn’.” (Hos. 6,1-2)

Også her står der i den danske version: ”Teksten usikker”. Andre har oversat dette: ”Jeg vil gå min vej, tilbage til min bolig, indtil de har lidt, som de har forskyldt, og begynder at søge mit ansigt. Ja, i deres nød vil de søge mig: ‘Kom, lad os vende tilbage til HERREN. Thi Han har sønderrevet os, Han vil også hele os. Han har slået os, Han vil også forbinde os. Han vil om to dage atter gøre os raske. Ja, på den tredje dag skal Han lade os stå op, så vi kan leve for Hans åsyn’.”

Den store prøvelse vil sandsynligvis vare i 2 1/2 år og ”Herrens dag” i et år. Efter det kommer genopstandelsen og Kristi genkomst.

Hele Hoseas bog er en besked og en advarsel til det britiske folk i dag!

Gud advarer os gennem sine profeter, at menneskehedens synder forøges meget hurtigt, og at regnskabets time nærmer sig!

De fremmede sværd har allerede angrebet Storbritannien og USA. Det forenede Europa er meget nær ved at være en realitet. Hele Vesteuropa og USA er ved at svækkes indefra af fremmede magter, og ingen indser, hvad der er ved at ske! Alle er forvirrede og uforstående.

Læs f.eks. Johannes Åbenbaring om de syv basuner. Læs om, hvordan Gud vil ødelægge vandet og gøre det besk og udrikkeligt. Læs om profetien, der beskriver, hvordan jøderne vil samle sig i Israel igen!

Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Download-fil: BIBELEN PÅ HOVEDET - Torsten Stålander


Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Læsefil med vendbare sider: BIBELEN PÅ HOVEDET