Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BIBELEN PÅ HOVEDET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander

BIBELEN PÅ HOVEDET (55 af 67)


Bibelen består af 1/3 profetier. Ca. 30% er gået i opfyldelse, og de har været overraskende eksakte! Der er også eksakte profetier om det, der sker nu og i fremtiden.

BIBELEN PÅ HOVEDET (55 af 67)

Det vil ske nu!

Mikas utrolige profeti

 

Der findes endnu et bevis for nutidens Israels identitet i en meget detaljeret og specifik profeti i Mika 5:6-14.

Her tales der specielt om ”Jakobs rest” − det moderne Israel af i dag. Her beskrives rigdommen, dominansen blandt nationer, og den kommende nedtur hos de britiske og amerikanske folk. ”Da bliver Jakobs rest i de mange folkeslags midte som dug, der kommer fra HERREN, som regnens dråber på græs, der ikke venter på nogen eller bier på menneskenes børn.” − Husk, at dug og regn er absolut nødvendige for landbrugets produktivitet og et symbol på national velsignelse og velstand fra Gud.

”Da bliver Jakobs rest blandt folkene i mange folkeslags midte …” (i andre versioner: ”Og Jakobs rest skal være blandt hedninger”, midt blandt mange folk) ”… som en løve blandt skovens dyr, en ungløve blandt fårehjorde, der nedtramper, når de går frem, og sønderriver redningsløst.”

Det er en symbolsk beskrivelse af den sidste generation af israelitterne som stormagt − som en løve blandt andre nationer på Jorden. ”Din hånd skal være over uvenner, alle dine fjender ryddes bort.” (vers 8).

De blev ryddet bort (besejret) fra den tid, da Storbritannien og USA modtog førstefødselsretten i begyndelsen af 1800-tallet. Det var gældende under Første Verdenskrig, under Anden Verdenskrig og frem til Korea-krigen i slutningen af 1950-erne.

Siden da er disse velsignelser blevet trukket tilbage − og hverken USA eller Eng­land har vundet noget større slag derefter.

Denne profeti omhandler altså den tid, da Storbritannien og USA var til velsignelse for andre nationer på Jorden. Det er dem, der gang på gang reddede den øvrige verden fra sult og nød gennem Marshall-planen, Firepunkts-planen, Femtrins-alliancen, millioner af tønder med hvede til Indien og andre sultende nationer − herunder Rusland.

Hoover-programmet sparede utrolige madforråd op efter Første Verdenskrig. Det reddede millioner i andre lande fra sult!

Josef sparede også hvede og madreserver op i Egypten og delte ud til andre. ”Nutidens Josef” gjorde det samme.

Men ”nutidens Josef” er stivnakket og rebelsk mod Gud og Hans lov, mens stamfaderen Josef tjente og adlød Gud af hele sit hjerte.

Det er disse mennesker, der har været som en løve blandt andre lande − og bevaret freden på Jorden igennem to verdenskrige, og som har givet stabilitet for hele menneskeheden på denne planet!

Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Download-fil: BIBELEN PÅ HOVEDET - Torsten Stålander


Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Læsefil med vendbare sider: BIBELEN PÅ HOVEDET