Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BIBELEN PÅ HOVEDET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander

BIBELEN PÅ HOVEDET (33 af 67)


Bibelen består af 1/3 profetier. Ca. 30% er gået i opfyldelse, og de har været overraskende eksakte! Der er også eksakte profetier om det, der sker nu og i fremtiden.

BIBELEN PÅ HOVEDET (33 af 67)

USA er Manasse

 

Da den døende Israel gav sin profetiske velsignelse, blev det klart, at Efraim og Manasse ville arve førstefødselsretten sammen, og at de ville forblive sammen i lang tid, før de ville blive skilt fra hinanden.

I 1. Mos. 48. kap. gav Israel førstefødselsretten til Josefs sønner på samme tidspunkt. Senere − til sidst − talte han til dem enkeltvis. Manasse ville blive en stor nation, og Efraim en gruppe af nationer. Og i sin profeti for fremtiden sagde Israel, at deres ”ranker vil slynge sig over muren” (1. Mos. 49,22).

Med andre ord: Josef − Efraim og Manasse sammen − skulle blive et koloniserende folk i disse senere dage, med kolonier forgrenet ud fra de britiske øer over hele Jorden. Det engelske og det amerikanske folk har opfyldt den­ne profeti.

Sammen voksede Efraim og Manasse i antal og skiltes senere − ifølge Israels profetiske velsignelse i 1. Mos. kap. 48.

Men hvordan kan USA være Manasse, når en stor del af befolkningen er kommet fra så mange lande − foruden folk fra England? Svaret er, at en stor del af Manasse blev tilbage hos Efraim, indtil New England var blevet selvstændigt. Men deres forfædre ville blive ”sigtet” gennem mange nationer, som korn gennem en si, og ikke ét korn ville falde på jorden eller forsvinde. (Amos 9,9). – USA’s befolkning blev filtreret gennem mange lande. Efraim og mange fra Manasse emigrerede til sidst sammen til England, men mange andre fra Manasse, som var blevet filtreret gennem mange lande, forlod ikke deres land, før de kom som immigranter til USA, efter at New England-kolonierne var blevet en selvstændig nation. Det betyder ikke, at alle, der emigrerede til USA var fra Manasses stamme, men mange var det utvivlsomt. Israel har dog altid absorberet hedninge, som så blev israelitter ved at bo og leve i Israels land eller gennem giftermål. På mange måder er USA blevet verdens ”smeltedigel”. I stedet for at modbevise, at USA er Manasses arvinger, så styrker denne kendsgerning teorien.

Beviset for at USA er Manasse, er overvældende. Manasse skulle skilles fra Efraim og blive den mægtigste nation i Jordens historie. Kun USA kan opfylde disse profetier. Manasse var faktisk den trettende stamme. Der var tolv fra begyndelsen. Josef var en af de tolv. Men når Josefs stamme blev delt i to stammer, så blev Manasse den trettende stamme. (Som et kuriosum kan det konstateres, at USA begyndte som en nation med tretten kolonier eller stater).

Men − hvad så med de andre stammer − de ”forsvundne ti stammer”?

Selvom Josef fik førstefødselsretten, og dens velsignelse er givet til Storbritannien og USA, så var de øvrige otte stammer i Israel også Guds udvalgte folk. De er også blevet velsignet med en hel del materiel fremgang, men ikke med førstefødselsrettens dominans.

Der er desværre ikke plads til en detaljeret forklaring med en specifik identifikation af alle de øvrige stammer i de nationer, som eksisterer i det 21. århundrede. − Lad os nøjes med at sige, at der er rigeligt med beviser for, at disse otte stammer er bosat i nordeuropæiske lande som Holland, Belgien, Danmark, nordlige Frankrig, Luxembourg, Schweiz, Sverige, Norge og Island (gennem vikingerne).

De politiske grænser i Europa, der eksisterer i dag, viser ikke nødvendigvis linjerne mellem efterkommere fra Israels forskellige stammer.

Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Download-fil: BIBELEN PÅ HOVEDET - Torsten Stålander


Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Læsefil med vendbare sider: BIBELEN PÅ HOVEDET