Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BIBELEN PÅ HOVEDET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander

BIBELEN PÅ HOVEDET (28 af 67)


Bibelen består af 1/3 profetier. Ca. 30% er gået i opfyldelse, og de har været overraskende eksakte! Der er også eksakte profetier om det, der sker nu og i fremtiden.

BIBELEN PÅ HOVEDET (28 af 67)

Hvilken nation?

 

Davids trone skal nu placeres i Israel efter, at den er nedstyrtet fra Juda! − Kan sproget blive tydeligere?

”… og den (den tynde kvist, kongens datter) skal skyde grene og bære løv og blive en herlig ceder.” (vers 23) (i alle andre versioner − undtagen den danske – står der: ”Og den skal bære grene og få frugt og blive en herlig ceder”). − Sammenhold dette med en passage i Esajas 37,31: ”Den bjergede rest af Judas hus slår atter rødder forneden (bliver plantet) og bærer sin frugt foroven.” Den bliver plantet i Israel og bliver taget væk fra Juda. Efter at denne hebræiske prinsesse er ”plantet” på tronen, nu i Israel − forsvundet fra verden − skal denne trone begynde at ”bære frugt”. Hun vil gifte sig, få børn, og hendes sønner vil fortsætte Davids dynasti!

”Under den skal alle vingede fugle bygge, i dens grenes skygge skal de bo.” (vers 23). ”Forsvundne” Israel skal, efter at de nu har fået en trone, med tiden sprede sig over hele Jorden og vokse i dominans og magt. De skal arve de ubetingede løfter om førstefødselsretten ifølge Guds aftale med Abraham!

”Og alle markens træer …” (vers 24). − Et træ er i denne lignelse symbolet på et land. Med andre ord: ”Alle lande på Jorden … skal kende at jeg, HERREN, nedbøjer det høje træ …” – Juda − det høje træ − var blevet taget til fange efter, at de havde haft tronen i 130 år, og nu bragt ned til den lave slavestand.

”… og ophøjer det lave.” − I 130 år var Israel et ”lavt træ”. Nu er Israel atter ophøjet, og vil atter blive en fremadstræbende, voksende nation under ledelse af en konge fra Davids stamme.

”… udtørrer det friske træ og lader det tørre blomstre.” Israel havde allerede været uafhængige (i Irland) i 400 år. I Irland havde Israel allerede en kongelig linje, som Zedekias’ datter var blevet gift ind i. De irske israelitter var en ældgammel koloni og havde ikke været i fangenskab under assyrerne.

Israel, med de to brødre Efraim og Manasse i spidsen − det var dem, der havde førstefødselsretten − ville nu blomstre og snart blive fremgangsrige.

Jo − førstefødselsretten er hos Israel. Selvom de er forsvundet. Selvom de ligner en hedensk nation, så er de det folk, som skulle vokse til den lovede mangfoldighed. Det vil sige den nation og gruppen af nationer, der ville sidde på deres fjenders porte og blive et koloniserende folk, der spreder sig over hele Jorden, og som ville blive velsignet med naturrigdomme og velstand. Og når de er blevet så store og mægtige og nationalt dominerende, så må man huske, at Davids trone findes plantet iblandt dem!

Men hvor gik Jeremias og det kongelige afkom mon hen for at finde det forsvundne Israels hus? Hvor er de i dag? Hvordan blev ”brydningen” helet, og hvordan kom en af Zeras arvinger på tronen? Man ved det?

Ja − man ved det! Det nøjagtige sted er angivet i Bibelens profetier! Man kan desuden spore Jeremias’ rejse i historieskrivningen!

Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Download-fil: BIBELEN PÅ HOVEDET - Torsten Stålander


Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Læsefil med vendbare sider: BIBELEN PÅ HOVEDET