Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BIBELEN PÅ HOVEDET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander

BIBELEN PÅ HOVEDET (34 af 67)


Bibelen består af 1/3 profetier. Ca. 30% er gået i opfyldelse, og de har været overraskende eksakte! Der er også eksakte profetier om det, der sker nu og i fremtiden.

BIBELEN PÅ HOVEDET (34 af 67)

Førstefødselsretten blev tilbageholdt

i 2.500 år!

 

Den mærkeligste opfyldelse af de bibelske profetier i nyere tid, var den pludselige opståen af de to store verdensmagter − Storbritannien og USA.

Disse arvinger af førstefødselsretten ejede – pludselig − mere end 2/3 – ja næsten 3/4 − af alle rigdomme og ressourcer i hele verden! − Denne sensationelle fremgang på kort tid − efter at have været glemt og gemt − giver et indiskutabelt bevis for en hellig inspiration. Aldrig tidligere i historien er der sket noget lignende.

Men hvorfor kom denne usandsynlige nationale rigdom ikke til arvingerne til førstefødselsretten før efter 1800 e.Kr.? Hvorfor fik Efraim og Manasse ikke denne nationale dominans for flere tusind år siden? På Moses’ eller Joshuas eller Davids eller Elias’ tid?

Svaret er i høj grad overraskende!

År 1800 e.Kr. var Storbritannien og USA små og ubetydelige lande blandt Jordens øvrige lande. Storbritannien bestod kun af de britiske øer, en lille del af Indien og Canada samt nogle få små øer. USA bestod kun af de første 13 kolonier og tre stater. Ingen af disse lande besad store rigdomme eller nogen magt.

Men efter år 1800 begyndte de to lande at skyde op og vokse i national rigdom og magt. De blev større end noget folk tidligere har været. Umiddelbart efter spredte det britiske rige sig over hele Jorden, og Solen gik aldrig ned over dets domæner. Canada, Australien og Sydafrika fik selvstyrende status – og blev frie og uafhængige nationer. Det var en gruppe eller Commonwealth af nationer, der var samlet, ikke under en regering i lovmæssig forstand, men alene gennem Davids trone!

Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Download-fil: BIBELEN PÅ HOVEDET - Torsten Stålander


Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Læsefil med vendbare sider: BIBELEN PÅ HOVEDET