Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BIBELEN PÅ HOVEDET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander

BIBELEN PÅ HOVEDET (63 af 67)


Bibelen består af 1/3 profetier. Ca. 30% er gået i opfyldelse, og de har været overraskende eksakte! Der er også eksakte profetier om det, der sker nu og i fremtiden.

BIBELEN PÅ HOVEDET (63 af 67)

Til Storbritannien – i dag

 

Gud taler til nutidens Storbritannien og siger:

”Thi som en uvan ko er Israel uvan, skal HERREN så lade dem græsse i frihed som lam? Efraim er bundet til afgudsbilleder − lad ham fare!” (Hos. 4,16-17).

Gud ”lader os græsse” i dag med sit ord − Hans evangelium − Hans advarsel om, hvad der snart vil ske! Den engelske stat tillod ikke nogle radiosendere inde i landet, der blev brugt til at sende religiøse programmer til det engelske folk. Men Gud havde besluttet sig til at sende sit ord til Storbritannien.

Kirkelige meddelelser bliver nu sendt til England fra den superstærke sender ”Radio Luxemburg”, og der ligger syv skibe med radiosendere rundt om Englands kyster! De bliver kaldt ”piratsendere”, men er ikke illegale.

De fleste af Jordens regeringer ønsker at have kontrol med, hvad deres folk hører og ikke hører. De prøver på at bestemme, hvad folk skal tænke.

Den engelske stat og Englands statskirke har legaliseret homoseksualitet, men de vil ikke tillade, at Guds ord bliver sendt ud i æteren!

Gud har sagt: ”Nej! Den Herre HERREN gør intet uden at have åbenbaret sin hemmelighed for sine tjenere, profeterne.” (Amos 3,7) og i verset før: ”Mon der stødes i horn i en by, uden folk farer sammen? Mon ulykke sker i en by, uden HERREN står bag?”

Gud fortæller i din bibel, at Han vil advare Sit folk Efraim − Storbritannien. Han har forudsagt: ”Til ørk skal Efraim blive på straffens dag (og Storbritannien er hurtigt på vej mod denne ødelæggelse nu). Jeg kundgør om Israels stammer, hvad sikkert skal ske.” (Hos. 5.9)

Desuden står der skrevet:

”Efraim er iblandt folkene, aflægs er han − Efraim er som en kage, der ikke er vendt (halvbagt). Fremmede tæred hans kraft, han mærker det ej (indvandrere?) − hans hår er også grånet, han mærker det ej. Mod Israel (hele Vesteuropa og USA) vidner dets hovmod − de vendte ej om til HERREN deres Gud og søgte ham ikke trods alt. Efraim er som en due, tankeløs, dum − de kalder Egypten til hjælp og vandrer til Assur (Tyskland). Men mens de vandrer, kaster jeg nettet over dem, bringer dem ned som himlens fugle og revser dem for deres ondskab.” I de engelske og svenske versioner står der: ”Ja, jeg skal tugte dem, som der allerede er spået i deres forsamling!” − gennem religiøse sendere rundt omkring i hele Europa!) (Hos. 7,8-12)

Gud sagde for lang tid siden, at Han ville advare England! Selvom Han var nødt til at gøre det fra et sted udenfor Englands grænser.

Og den engelske regering er fuldstændig magtesløs og kan ikke forhindre, at den mangefold skærpede irettesættelse bliver påført af Gud!

Hans vilje ske!

Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Download-fil: BIBELEN PÅ HOVEDET - Torsten Stålander


Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Læsefil med vendbare sider: BIBELEN PÅ HOVEDET