Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BIBELEN PÅ HOVEDET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander

BIBELEN PÅ HOVEDET (29 af 67)


Bibelen består af 1/3 profetier. Ca. 30% er gået i opfyldelse, og de har været overraskende eksakte! Der er også eksakte profetier om det, der sker nu og i fremtiden.

BIBELEN PÅ HOVEDET (29 af 67)

Israels nye land

 

Man ved, at Israel i dag eksisterer som en nation og en gruppe af nationer. Det er store lande og befolkningerne betragtes som hedninge. Når man finder dem, så finder man også Davids trone!

Mange passager i profetierne fortæller om disse mennesker i denne periode. Profetier, som ikke har været forstået før i ”tiden før slutningen”. Profetien, der indeholder et budskab til de mennesker, som Gud afslører profetierne for.

Men hvad så med de andre stammer − de ”forsvundne ti stammer”?

Husk allerførst: Profeten Amos skrev ved tiden, da den 13. af de 19 konger, som Israels hus havde inden slaveriet, regerede. (Amos 1,1):

”Se, den Herre HERRENS øjne er vendt mod det syndige rige (Israels rige − Juda havde ikke syndet endnu), og jeg udsletter det af Jorden. Dog vil jeg ikke udslette Jakobs hus, lyder det fra HERREN − thi se, jeg byder, at Israels hus skal sigtes blandt alle folkene, som man sigter med sold, uden at et korn falder til jorden.” (Amos 9,8-9).

Denne profeti refereres der ofte til for at beskrive jødernes tilstand. Men den har intet med jøderne at gøre, for den refererer udelukkende til ”de ti stammer” hos Israel. − Profetien siger, at Israel (ikke Juda) skal sigtes blandt andre nationer. På denne måde mistede israelitterne deres identitet. Men Gud lovede trods det at beskytte og bevare dem. ”Uden at et korn falder til jorden.”

Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Download-fil: BIBELEN PÅ HOVEDET - Torsten Stålander


Artikel-Bibelen-på-hovedet-Torsten-Stålander
Læsefil med vendbare sider: BIBELEN PÅ HOVEDET