Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Åndsvidenskab-og-Psykologi-

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI (15 af 33)


Når psykologi baseres på fysiologi, medfører det, at tanke skabes af stof, at bevidsthed skabes af hjernen. Esoterisk set er det helt forkert!

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI (15 af 33)

Spirillaer

 

Åndsvidenskab-og-Psykologi-18-Annie-Besant

 

Det andet punkt er atomets opbygning – dvs. antallet af spiraltråde. Antallet af aktive spiraltråde er i overensstemmelse med menneskets evolutionstrin. I det almindelige fysiske atom er der på nuværende udviklingstrin normalt fire aktive spiraltråde. I åndsvidenskaben kaldes de "spirillaer". Det betyder, at når mennesket udvælger materialet til sine legemer fra det omgivende stof, er stoffet udviklet frem til et bestemt punkt (en bestemt vibration), og at den mængde bevidsthed, man kan opfatte med hjernen – den tankefrekvens, som atomerne er i stand til at reagere på – afhænger af antallet af aktive spirillaer i atomerne.

Antallet af aktive spirillaer øges i hjernen hos mennesker med en mere udviklet tænkeevne. Det betyder, at de tænker mere dybtgående. Dermed forbedrer de deres hjerne, men samtidig øger det mængden af stof med højere frekvens i omgivelserne, og dette materiale er tilgængeligt for andre. Det er vigtigt at huske, at menneskets forhold til det fysiske legeme ikke er livslangt. Kroppen er under konstant forandring. Atomer passerer uafbrudt ind og ud, og i den periode, de udgør en del af hjernen, er det muligt at højne frekvensen i atomerne og forbedre tankelivet. Derfor hjælper mennesket bogstavelig talt det generelle bevidsthedsniveau i verden, når det udvikler sin egen bevidsthed.

Intet menneske lever en isoleret tilværelse. Naturen har bundet menneskeheden sammen med bånd, som ingen kan bryde. Når mennesket tænker og dermed forbedrer det stof, det tænker med, udvikler det samtidig menneskehedens samlede bevidsthed. På grund af menneskers identiske natur giver det tænkende menneske deres medmennesker et bedre materiale at arbejde med. Det bliver nemmere for deres hjerner at være modtagelig over for den højere bevidsthed.

Artikel-Åndsvidenskab-og-Psykologi-
Download-fil: ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI - Annie Besant


Artikel-Åndsvidenskab-og-Psykologi-
Læsefil med vendbare sider: ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI