Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Åndsvidenskab-og-Psykologi-

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI (16 af 33)


Når psykologi baseres på fysiologi, medfører det, at tanke skabes af stof, at bevidsthed skabes af hjernen. Esoterisk set er det helt forkert!

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI (16 af 33)

Karma

 

Åndsvidenskab-og-Psykologi-19-Annie-Besant

 

Den ene side af begrænsningen er derfor materialet. Den anden kommer fra en helt anden kilde. Det er den begrænsning, der gives af Karmas Herrer. Karmas Herrer er betegnelsen for høje bevidsthedsaspekter, der repræsenterer den naturlov, der kaldes årsag og virkning. Livets karma drejer sig om skæbner, som mennesket har påført sig selv, og udligningen af de karmiske ubalancer. Karma udgør den måske vigtigste begrænsende faktor, fordi den generelle udformning af den hjerne, et menneske fødes med, er resultatet af fortidens karma. Og især den del af fortidens karma, som iflg. Karmas Herrer er relevant at afvikle i et enkelt fysisk liv. Mennesket leverer det materiale, der skal indbygges i hjernen, men det styrer ikke selv den generelle udformning. Man kan sagtens forestille sig et menneske, der i sin fortid har skabt en karma, der forudsætter en begrænsning af vågenbevidsthedens evner, hvis karmaen skal afvikles. Dette menneske inkarnerer med netop den nødvendige form for fysisk tankestof i hjernen, der gør det muligt at afvikle karmaen.

Det er absolut en begrænsning, for selvom begrænsningen i sidste instans er selvskabt, kommer den i den aktuelle inkarnation fra en anden kilde – Karmas Herrer. Den type begrænsninger er man er tvunget til at leve med. Den ofte deprimerende og irriterende mangel på bestemte evner er tegn på, at begrænsningerne er påført fra en anden kilde – et højere bevidsthedsaspekt – på grund af årsager, man selv har skabt, selvom deres virkning for øjeblikket skabes af kræfter uden for mennesket.

Artikel-Åndsvidenskab-og-Psykologi-
Download-fil: ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI - Annie Besant


Artikel-Åndsvidenskab-og-Psykologi-
Læsefil med vendbare sider: ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI