Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Åndsvidenskab-og-Psykologi-

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI (9 af 33)


Når psykologi baseres på fysiologi, medfører det, at tanke skabes af stof, at bevidsthed skabes af hjernen. Esoterisk set er det helt forkert!

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI (9 af 33)

Det fysiske legeme

 

Åndsvidenskab-og-Psykologi-11-Annie-BesantTil sidst begynder sjælen på opbygningen af det fysiske legeme. Her kommer et andet element ind i billedet: De biologiske forældre. Med hjælp fra devaerne bygger sjælen selv mentallegemet og astrallegemet, men i den fysiske verden bidrager faderen og moderen til bygningen af det fysiske legeme. Her spiller Karmas Herrer en vigtig rolle, for de fører sjælen til en familie, som er i stand til at levere det fysiske materiale, der passer til udviklingsniveauet.

Og det har stor betydning, for via den fysiske arveligheds love vil hele den fysiske fortid blive indbygget i det fysiske legeme. Alle mulige tågede og svage erindringer, der er præget i selve stoffet, ældgamle rester, som er indarbejdet i kroppen af primitive oplevelser i halvciviliserede liv, drømmeagtige erindringer fra en længst forsvunden fortid, erindringer, der er afbildet i det fysiske legemes stof, fjerne og mærkelige fornemmelser og instinkter, der tilhører den fysiske afstamnings lange udvikling, overføres til det nye legeme fra tidligere tiders legemer og via den fysiske kontinuitets lov, giver alt dette et bidrag til den fysiske bevidstheds redskab.

Artikel-Åndsvidenskab-og-Psykologi-
Download-fil: ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI - Annie Besant


Artikel-Åndsvidenskab-og-Psykologi-
Læsefil med vendbare sider: ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI