Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Åndsvidenskab-og-Psykologi-

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI (23 af 33)


Når psykologi baseres på fysiologi, medfører det, at tanke skabes af stof, at bevidsthed skabes af hjernen. Esoterisk set er det helt forkert!

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI (23 af 33)

Virkelige visioner

 

Samtidig er det vigtigt at sige, at virkelige visioner fra overbevidstheden meget ofte går hånd i hånd med en forstyrrelse af nervesystemet. Det er korrekt, fordi det evolutionstrin, man har nået, ikke er højt nok til, at hjernen kan håndtere de højere vibrationer. Men fordi der opstår en smule ustabilitet i hjernen, behøver man ikke straks at være afvisende. Problemerne er et faresignal, der fortæller, at man skal passe på kroppen og ikke belaste den ud over, hvad helbredet kan bære. Det er et tegn, der viser, at de højere vibrationer skal opbygges meget langsomt, gradvist og være under bevidst kontrol. Døren skal i en vis udstrækning lukkes på klem for impulserne, indtil hjernen har vænnet sig til at modtage den type meddelelser.

Nogen tænker måske: "Hvordan gør man det, for impulserne kommer jo overraskende?" Det er muligt at lukke døren, for hvis man bruger hjernen til noget andet, vil hjernes almindelige funktion forhindre, at impulserne bliver alt for påtrængende. Det er ikke fordi man helt skal lukke dem ude. Man skal bare ikke lade dem beskadige det redskab, der skal bruges til at kanalisere dem ind i bevidstheden. Men det er indlysende, at man er på usikker grund, og indsigt er absolut nødvendig for sikkerheden.

 

Åndsvidenskab-og-Psykologi-27-Annie-Besant

 

Geniale indfald

De impulser, der kaldes geniale indfald, kommer fra det overbevidste område. De strømmer direkte ned fra den højere selvbevidsthed – sjælen – og skaber nogle gange en vis ustabilitet i hjernen, hvis den endnu ikke er tilstrækkeligt udviklet til at modtage dem, men det er en ustabilitet der skyldes udvikling og vækst – ikke sygdom.

Man oplever af og til genier, der kan have en tvivlsom moralsk adfærd, og det forvirrer mange. Hvorfor er nedstrømningerne fra det højere mentalplan og direkte ned i hjernen ofte præget af uregelmæssigheder i levemåden? Det gådefulde fænomen kan forklares med en lov, som man skal kende. Det er en uigennemskuelig lov med en mystisk virkning på livet, men alligevel har den enorm betydning – navnlig for de, der ønsker at speede deres udvikling op og øge mængden af impulser fra overbevidstheden.

Artikel-Åndsvidenskab-og-Psykologi-
Download-fil: ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI - Annie Besant


Artikel-Åndsvidenskab-og-Psykologi-
Læsefil med vendbare sider: ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI