Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Åndsvidenskab-og-Psykologi-

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI (21 af 33)


Når psykologi baseres på fysiologi, medfører det, at tanke skabes af stof, at bevidsthed skabes af hjernen. Esoterisk set er det helt forkert!

ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI (21 af 33)

Impulser fra astralplanet

 

Åndsvidenskab-og-Psykologi-25-Annie-Besant

 

Fornemmelsen stammer fra astralplanet. Den opstår når vibrationer på astralplanet påvirker astrallegemets overflade udefra. En ulykke, der lige er sket, skaber et vibrerende energibillede på astralplanet. Billedet, der vibrerer i astralt stof, påvirker astrallegemet. Det glider hen over det, på samme måde som et vindstød glider hen over den fysiske krop, og sætter overfladen i svingninger. Vibrationer forplanter sig til det autonome system, specielt via solar plexus chakraet, som sandsynligvis er systemets vigtigste center til kommunikation med astrallegemet. Følelsen når mennesket gennem det autonome system i almindelighed og solar plexus i særdeleshed. Herfra føres følelsen videre til hjernen, hvor den dukker op i vågenbevidstheden og gør opmærksom på den ulykkelige begivenhed.

Impulsen har banet sig vej på følgende måde: Udefra til det vibrerende astrallegeme, videre via astrallegemet til det autonome nervesystem, videre til solar plexus chakraet, og fra solar plexus arbejder impulsen sig op via forbindelsesleddene til hjernen, hvor den viser sig i vågenbevidstheden. Hvis vibrationen er meget kraftig, ledsages den ofte af en fornemmelse af ubehag. Og følelsen af ubehag er karakteristisk for det sted, den viser sig, nemlig i solar plexus, der er forbundet med mavefunktionen.

Elementalernes astrale påvirkning

Mange mennesker har angstfornemmelser, der hverken er arvelige eller stammer fra hjernens dybere lag. Kilden til angsten er astralplanet, og fra astralplanet arbejder impulsen sig ned til det fysiske. På astralplanet er der mange astrale væsener, der virker frastødende på mennesket. De astrale væsener er ikke venligtsindede, og det skyldes, at mennesket opfattes som et destruktivt dyr. De elementaler, der har med den fysiske verden og dyreriget at gøre, er alle mere eller mindre fjendtlige over for menneskeheden på grund af de problemer, menneskeheden skaber for dem. Hvis man iagttager, hvor hensynsløst og destruktivt de fleste mennesker opfører sig, er det ikke vanskeligt at forstå elementalernes fjendtlige følelser. Den fjendtlige holdning skaber en sitren i astrallegemet, og den er årsag til, at der opstår en vibration i det autonome system, og resultatet er en bevidsthedsændring i den fysiske hjerne, der opleves som frygt. Det sker ofte om natten, fordi den fysiske vitalitet på under søvnens opladningsfase er lavere end i dagtimerne.

Mennesker med problemer i nerve- og muskelsystemet er ofte plaget af angstfornemmelser, der skaber det, der med en fællesbetegnelse kaldes hallucinationer. Hallucinationerne kan være visioner i form af tågede glimt af væsener, der findes på astralplanet. Hvis man vil af med hallucinationerne, skal man forstå, hvor de kommer fra, og bruge sin viden som modvægt til impulserne.

Artikel-Åndsvidenskab-og-Psykologi-
Download-fil: ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI - Annie Besant


Artikel-Åndsvidenskab-og-Psykologi-
Læsefil med vendbare sider: ÅNDSVIDENSKAB & PSYKOLOGI