Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - Den Nye Tidsalders Psykologi
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-Syv-Stråler-EA-Den-Nye-Tidsalders-psykologi

DE SYV STRÅLER - Den Nye Tidsalders Psykologi (8 af 37)


E-bogen er en systematisk gennemgang af videnskaben om strålerne. Den begynder i Kosmos følges via solsystemet, planeterne og nationerne til mennesket.

DE SYV STRÅLER - Den Nye Tidsalders Psykologi (8 af 37)

De syv hellige planeters stråler

 

De-Syv-Stråler-02-09-Den-nye-tids-psykologi

De syv stjerner i Store Bjørn

 

De syv stjerner er:

 • Alkaid
 • Mizar/Alcor
 • Alioth
 • Megerz
 • Dubhe
 • Pcehda
 • Merak

Den åndsvidenskabelige forskning fastslår, at der strømmer syv stråler fra Solen til syv hellige planeter. Spørgsmålet er nu − hvilke stråler til hvilke af de hellige planeter?

Store Bjørns syv stjerner udsender syv stråler til de syv solsystemer, som udgør de syv chakraer i Sirius. Men vores solsystem modtager som tidligere nævnt alle syv stråler, og solsystemet absorberer og reflekterer alene 2. stråle. Derfor bliver 2. stråle den primære og dominerende stråle, som Sollogos udstråler til sit eget planetsystem.

Den tibetanske mester Djwhal Khul fortæller, at Sollogos spalter den kosmiske 2. stråle op i syv understråler, og sender dem ud i sit eget system. De syv understråler af 2. stråle absorberes herefter af Solsystemets primære planeter, som er de syv hellige planeter. På denne måde kommer de syv hellige planeter til at repræsenter hver sin stråle, og …

 • 1. stråle modtages af Vulcan
 • 2. stråle modtages af Jupiter
 • 3. stråle modtages af Saturn
 • 4. stråle modtages af Merkur
 • 5. stråle modtages af Venus
 • 6. stråle modtages af Neptun
 • 7. stråle modtages af Uranus

 

De-Syv-Stråler-02-10-Den-nye-tids-psykologi

Planche - De-syv stråler og de syv hellige planeter

Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover

 

Desuden er der fem ikke-hellige planeter, og ifølge åndsvidenskaben fordeles strålerne sådan …

 • 1. stråle modtages af Pluto
 • 2. stråle modtages af en ukendt planet (erstattes af Solen af hensyn til forståelsen)
 • 3. stråle modtages af Jorden
 • 4. stråle modtages af en ukendt planet (erstattes af Månen af hensyn til forståelsen)
 • 5. stråle modtages af Mars

 

De-Syv-Stråler-02-11-Den-nye-tids-psykologi

Planche - De fem ikke-hellige planeter

Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover

 

Men de syv kosmiske stråler strømmer også en anden vej ind i solsystemet, for de seks øvrige solsystemer i Sirius, der repræsenterer de øvrige stråler, strømmer også ind i solsystemet, og deres strålekvaliteter absorberes på samme måde af solsystemets hellige planeter.

Den primære indstrømning – og dermed de syv understråler af den 2. kosmiske stråle – modtager de hellige planeter fra Solen. Men sekundært modtager planeterne desuden de øvrige stråler fra Store Bjørn. Et enkelt og logisk system begynder nu at tegne sig − men så enkel er virkeligheden desværre ikke.


¨

De-Syv-Stråler-02-12-Den-nye-tids-psykologi

Planche - Fra Sirius til planeterne

Planchen kan forstørres ved at klikke på linket herover

 

Tre stråler

– for ånd, sjæl og personlighed

 

I Alice A. Baileys litteratur har den tibetanske mester oplyst, hvilken stråle hver enkel planet i solsystemet modtager, men han tilføjer, at det er vigtigt at være opmærksom på, at en planet er et levende væsen, som derfor ikke modtager én enkelt stråle men hele tre. For ligesom et menneske har en planet naturligvis en ånd, en sjæl og en personlighed – og ånd, sjæl og personlighed har hver sin strålekvalitet. Det er derfor nødvendigt at skelne mellem personlighedsstråler, sjælsstråler og stråler for ånden.

Spørgsmålet er derfor, hvilken af strålerne, Djwhal Khul har oplyst? Han har angivet syv stråler til de tolv planeter, men han har ikke afsløret, om strålerne tilhører ånden, sjælen eller personligheden. Denne information er overladt til fornuften og intuitionen hos den studerende. Den esoteriske litteratur er tavs.

En mulighed for at komme videre i udforskningen af emnet er at undersøge, hvad en af de store stråleforskere – Michael Robbins, der er stifter og leder af Seven Ray Institute er nået frem til i sin forskning. Michael Robbins må betragtes som nutidens største specialist på området. Han er specialist i både esoterisk astrologi og esoterisk psykologi, men ikke mindst inden for det område, som han selv kalder "rayology". Der er god grund til at betragte hans vurderinger som særdeles kvalificerede arbejdshypoteser.

Michael Robbins fortæller, at Djwhal Khul sandsynligvis har oplyst de hellige planeters sjælsstråle, og for de ikke-hellige planeters vedkommende er det utvivlsomt personlighedsstrålen.

Teorien lyder logisk, for forskellen på en hellig og en ikke-hellig planet er udviklingsgraden. En hellig planetlogos er et planetvæsen, der har taget 5. planetariske indvielse. En ikke-hellig planetlogos er et planetvæsen, der "kun" har 3. eller 4. planetariske indvielse.

En planet, der har taget 5. planetariske indvielse, er netop domineret af sit sjælsaspekt, hvorimod en planet, der har taget 3. eller 4. planetariske indvielse er domineret af sit personlighedsaspekt. Det er derfor overvejende sandsynligt, at den tibetanske mesters oplysninger skal forstås på dette grundlag. Planeternes monadiske stråler eller åndens strålekvaliteter siges der intet om, sandsynligvis fordi menneskeheden ikke kan bruge denne information til noget.

Derfor er det et interessant spørgsmål, om man kender alle tre stråler for planeten Jorden? Flere steder i forfatterskabet siger Djwhal Khul, at det er for tidligt at give informationer om Jordens stråleopbygning, og alligevel kan opmærksom læsning afdække informationen. Det viser sig, at Jordens stråleopbygning er ret enestående, for den er på en måde et symbol for hele systemet.

Artikel-De-Syv-Stråler-EA-Den-Nye-Tidsalders-psykologi
Download-fil: DE SYV STRÅLER - Den Nye Tidsalders Psykologi - Erik Ansvang


Artikel-De-Syv-Stråler-EA-Den-Nye-Tidsalders-psykologi
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER - Den Nye Tidsalders Psykologi