Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER - Den Nye Tidsalders Psykologi
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-De-Syv-Stråler-EA-Den-Nye-Tidsalders-psykologi

DE SYV STRÅLER - Den Nye Tidsalders Psykologi (27 af 37)


E-bogen er en systematisk gennemgang af videnskaben om strålerne. Den begynder i Kosmos følges via solsystemet, planeterne og nationerne til mennesket.

DE SYV STRÅLER - Den Nye Tidsalders Psykologi (27 af 37)

Stråleblandinger

 

Som nævnt giver ingen mennesker alene udtryk for én enkelt stråle. Alle er en kombination og et samspil af flere stråler. Hvor mange afhænger som sagt af udviklingsniveauet. Desuden transmitterer de astrologiske tegn også strålerne, og derfor kan der optræde en mangfoldighed af strålekombinationer i et enkelt menneske. For at illustrere dette, kan der næves to eksempler:

 

De-Syv-Stråler-06-30-Den-nye-tids-psykologi

Leonardo da Vinci

 

Leonardo da Vinci er bedst kendt for sine malerier, især Mona Lisa i Louvre. Men han havde også stor succes som videnskabsmand, opfinder og profet. På disse områder demonstrerede han henholdsvis 4., 5. og 3. stråles egenskaber. Meget tyder på at han kendte det heliocentriske system 30 år før, det blev offentligt præsenteret af Kopernikus. Leonardo da Vinci var velbevandret i filosofi (3. stråle), anatomi, astronomi, botanik, naturvidenskab, lægekunst, optik og meteorologi, ja endog i flyvning. Han videregav viden, der stadig bruges af nutidens forskere. Han havde kendskab til arkitektur (6. stråle), musik (4. stråle) og krigsførelse (1. stråle). Han havde planer til masseproduktion af kanoner, ammunition og et våben, der kan betragtes som kampvognens forgænger.

Richard Wagner var især præget af 4. og 7. stråles egenskaber. Han kombinerede mange kunstgrene i ceremonielle skildringer af esoteriske og åndelige sandheder. Han var digter, dramatiker, filosof og en fortræffelig prosaforfatter (3. stråle). For at skabe en bestemt virkning i sine operaer smeltede han disse forskellige evner sammen til en enhed (7. stråle). Han rummede mystikkens impuls (6. stråle). Hans musik åbenbarer, at hver enkelt sjæl er ét med Verdenssjælen, og til slut må alle realisere denne enhed. Han var en af de første, der som i kærlighedsduetten i Tristan og Isolde løfter kærligheden op til en åndelig oplevelse af enheden (2. stråle). For at nå sine mål måtte Wagner finde nye kunstformer, nedbryde eksisterende skranker og frigøre musikken (1. stråle).

 

De-Syv-Stråler-06-31-Den-nye-tids-psykologi

Tristan og Isolde

Artikel-De-Syv-Stråler-EA-Den-Nye-Tidsalders-psykologi
Download-fil: DE SYV STRÅLER - Den Nye Tidsalders Psykologi - Erik Ansvang


Artikel-De-Syv-Stråler-EA-Den-Nye-Tidsalders-psykologi
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER - Den Nye Tidsalders Psykologi