Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HELBREDELSENS MYSTERIUM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Helbredelsens-mysterium

HELBREDELSENS MYSTERIUM (22 af 33)


Lægevidenskabens psykologi-psykiatri ser inde fra mennesket og ud, og medicin-kirurgi, ser det som fysiske mekanismer, biokemi. For naturhelbredere er det energi.

HELBREDELSENS MYSTERIUM (22 af 33)

Det er normalt at være rask

 

Helbredelsens-mysterium-23

 

I nutiden er hylderne i supermarkederne fulde af billige, opreklamerede smertestillende midler. Et kirurgisk indgreb betragtes som noget selvfølgeligt. Og hvis der er influenzaepidemi, er det helt normalt at blive syg. Man betragtes næsten som ”heldig”, hvis man undgår at blive smittet. Men det normale er at være rask. Det er sygdomstilstanden, der er abnorm, og derfor skal man forsøge at komme i forbindelse med de fundamentale kræfter, der er latente i alle mennesker. I stedet for at gå ud fra at sygdomme er uundgåelige og gå på jagt efter modgifte, skal man genopdage det kraftfulde, rensende og opbyggende potentiale i det indre. Tanken er en kraft i naturen, og det er på tide at menneskeheden lærer at bruge den bevidst og skabende.

Ethvert hospital erkender nødvendigheden af fysisk renlighed, men der er ikke mange, som bevidst erkender behovet for psykisk klarhed og desinfektion. I Den Nye Tidsalder, når det indre aspekt af sygdom og helbredelse bliver bedre forstået, bliver det muligt at etablere aktive meditationsgrupper i tilknytning til hver enkelt behandlingsinstitution. Teknikken skal studeres og læres, og personalet skal udvælges. Når det først erkendes, at tanken rummer skabende energi som det – i hvert fald i nogen udstrækning – er muligt for mennesket at vække og dirigere, vil værdien af grupper, som er i stand til at samarbejde med naturens usynlige kræfter på det mentale plan og endda på det åndelige plan, blive anerkendt.

Artikel-Helbredelsens-mysterium
Download-fil: HELBREDELSENS MYSTERIUM - The Medical Group


Artikel-Helbredelsens-mysterium
Læsefil med vendbare sider: HELBREDELSENS MYSTERIUM