Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HELBREDELSENS MYSTERIUM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Helbredelsens-mysterium

HELBREDELSENS MYSTERIUM (12 af 33)


Lægevidenskabens psykologi-psykiatri ser inde fra mennesket og ud, og medicin-kirurgi, ser det som fysiske mekanismer, biokemi. For naturhelbredere er det energi.

HELBREDELSENS MYSTERIUM (12 af 33)

The missing link

 

Et vigtigt aspekt af den vitale energis tovejsstrøm er, at den fungerer som et forbindelsesled, der er årsag til, at psykiske tilstande kommer i forbindelse med og påvirker funktionerne i det tætte fysiske legeme. Den praniske strøm stammer fra både de lavere områder af den psykiske verden og de finere områder af den fysiske verden, og på den måde er de to områder i nær forbindelse med hinanden. Den praniske strøm reagerer omgående på tanker og følelser, og kan samtidig give impulser til forandringer i cellestrukturerne. Den er i høj grad ”the missing link” i problematikken omkring psykosomatiske reaktioner.

Desuden findes der en noget tættere vital energi, der er forankret i cellerne i alle former for væv, og som har en tendens til at afspejle tilstanden i det fysiske væv, den er forbundet med, for den registrerer træthed, forstoppelse, sårdannelser osv. men også en god sundhedstilstand. Den finere og mere frie livskraft strømmer uafbrudt rundt i hele kroppen, og på den måde er de to former for livsenergi konstant i forbindelse med hinanden.

 

Helbredelsens-mysterium-13

 

Cirkulationen af den finere prana er først og fremmest afhængig af den vanemæssige tilstand i psyken, mens den statiske vitalitet i højere grad påvirkes af føden, stofskiftet, træthed og andre fysiske faktorer, der normalt forbindes med det fysiologiske helbred.

Den statiske energi og frit strømmende prana i en hvilken som helst form kaldes tilsammen dens æteriske eller vitale legeme, og det er det æteriske legeme som helhed, der er overføringsmekanismen for bevidste eller ubevidste suggestioner, for det reagerer direkte og automatisk på en hvilken som helst forandring i den psykologiske tilstand. På den måde giver både traditionen og gentagne iagttagelser en logisk begrundelse for psykologiske helbredelser, for ved at udløse spændinger og fikseringer, frigøres strømmen af de indre livgivende kræfter.

Artikel-Helbredelsens-mysterium
Download-fil: HELBREDELSENS MYSTERIUM - The Medical Group


Artikel-Helbredelsens-mysterium
Læsefil med vendbare sider: HELBREDELSENS MYSTERIUM