Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HELBREDELSENS MYSTERIUM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Helbredelsens-mysterium

HELBREDELSENS MYSTERIUM (28 af 33)


Lægevidenskabens psykologi-psykiatri ser inde fra mennesket og ud, og medicin-kirurgi, ser det som fysiske mekanismer, biokemi. For naturhelbredere er det energi.

HELBREDELSENS MYSTERIUM (28 af 33)

Helbredende devaer

 

I åndsvidenskaben opfattes devaer som intelligensvæsener, der følger en evolutionsbane, der er parallel med menneskets. Devaernes opgave er bl.a. at fokusere og fordele psykiske og åndelige energier. De administrerer naturlovene uden at bekymre sig om hensigten med eller værdien af dem.

Devaer findes i mange forskellige ordener, og de har forskellige grader af intelligens. Nogle er langt mere udviklede end det almindelige menneske, og det er deres opgave at formidle bestemte kræfter i naturen – i nogle tilfælde endda enorme kosmiske kræfter – mens andre har mindre kapacitet, og de udfører det arbejde, de bliver sat til af overordnede devaer.

Den stoftætteste type af de usynlige arbejdere, er naturvæsenerne, der nogle gange ses som skinnende lyscentre, og andre gange er iklædt menneskers tankeformer. Andre grupper arbejder i finere stofformer, og viser sig som glimtende farvestrømninger. Kun devaer af de højere ordener har en individualitet og valgfrihed, der svarer til menneskets.

 

Helbredelsens-mysterium-29

Healingsdeva (iflg. den clairvoyante forsker Geoffrey Hodson)

 

De devaer, der specielt er knyttet til det helbredende arbejde, tilhører en gruppe, der ledes af den ophøjede seraf, som traditionelt kaldes ærkeenglen Rafael. Niveau efter niveau modtager devaerne kræfter, der strømmer ud gennem ærkeenglen og fordeler dem, når det er muligt, til steder over hele Jorden. Menneskets tankesind er i stand til at give de helbredende kræfter fra devaerne en klar og præcis retning, og det bekræfter, hvad der før er nævnt, at der primært er to store energikilder til rådighed for terapeuter, der arbejder på det psykiske og det åndelige plan. Den ene er menneskelig og kan kontaktes direkte via tankesindet, og den anden er uden for mennesket og omfatter energier lige fra de mest jordnære op til de højeste åndelige kræfter.

Artikel-Helbredelsens-mysterium
Download-fil: HELBREDELSENS MYSTERIUM - The Medical Group


Artikel-Helbredelsens-mysterium
Læsefil med vendbare sider: HELBREDELSENS MYSTERIUM