Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HELBREDELSENS MYSTERIUM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Helbredelsens-mysterium

HELBREDELSENS MYSTERIUM (21 af 33)


Lægevidenskabens psykologi-psykiatri ser inde fra mennesket og ud, og medicin-kirurgi, ser det som fysiske mekanismer, biokemi. For naturhelbredere er det energi.

HELBREDELSENS MYSTERIUM (21 af 33)

Psykokinese [1]

 

Helbredelsens-mysterium-22

 

Studiet af tankekraften som en naturlig energi er blevet udforsket endnu mere, og det har vist, at koncentreret tankekraft kan påvirke ”døde” genstandes bevægelse. Tusinder af omhyggeligt kontrollerede eksperimenter viser, at et menneske ad tankens vej kan påvirke terningers fald og opnå resultater, der langt overskrider den statistiske sandsynlighed for tilfældigheder. Med andre ord – eksistensen af en psykokinetisk energi er påvist af parapsykologerne på basis af forsøg, der er udført under strengt videnskabelige laboratorieforhold. Og fordi terningerne består af stof uden mentale egenskaber, er der fremsat en teori om, at forskerens egen psyko-kinetiske energi påvirker terningernes fysiske bevægelser direkte.

Iflg. åndsvidenskaben har tanken samme karakter som elektricitet, og det kan måske være en hjælp til studiet af tankens virkning på fysisk stof og overførsel fra tankesind til tankesind (telepati). Tanken fungerer på sit eget plan og er i stand til herfra at påvirke genstande og mennesker. Overførsel af tanker fra et tankesind til et andet kan sammenlignes med induktionsprocesser og resonans i elektriske apparater. I situationer hvor der bruges mentale behandlingsmetoder, forestiller terapeuten sig, hvordan livskraftens helbredende strøm projiceres ind i patienten. Om patienten er fysisk til stede eller ej spiller ingen rolle, for tanken er uafhængig af afstande. Hvis patienten er i harmoni med terapeuten, modtages strømmen. Patienten bliver gennemstrømmet af den, og den gøres bevidst eller ubevidst til patientens egen energi. Inden for det terapeutiske arbejde er fænomenet lige så almindeligt, som når elektriske apparater, der er afstemt efter hinanden, påvirker hinanden, uden at der er fysisk kontakt mellem dem. Princippet ligger til grund for f.eks. radio- og TV-modtagelse, hvor en elektrisk strøm bliver induceret i modtageren, uden at den har fysisk forbindelse med senderen.

Selvfølgelig er det ikke alene terapeuter, der udsender tanker. Det gør alle mennesker, og de gør det uafbrudt, men det er kun meget få, der har et kraftfuldt og veltrænet tankesind, og derfor er verden fuld af uklare tankeformer, der driver tilfældigt omkring og ikke rummer meget energi. Alligevel påvirker de konstant andre på godt og ondt. De spreder tvivl, aggression og elendighed eller sympati, optimisme og venlighed.

 

 

_________________________________

[1] Psykokinese er også kendt som telekinese. Begrebet betyder fjernbevægelse. Det er et eksempel på telekinese, når man ved tankens kraft kan flytte genstande.

_________________________________

Artikel-Helbredelsens-mysterium
Download-fil: HELBREDELSENS MYSTERIUM - The Medical Group


Artikel-Helbredelsens-mysterium
Læsefil med vendbare sider: HELBREDELSENS MYSTERIUM