Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HELBREDELSENS MYSTERIUM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Helbredelsens-mysterium

HELBREDELSENS MYSTERIUM (9 af 33)


Lægevidenskabens psykologi-psykiatri ser inde fra mennesket og ud, og medicin-kirurgi, ser det som fysiske mekanismer, biokemi. For naturhelbredere er det energi.

HELBREDELSENS MYSTERIUM (9 af 33)

Menneskets opbygning

 

Når man studerer sundhed og helbredelse, er mennesket og dets plads i systemet det grundlæggende problem. Det er derfor umuligt at forstå, hvordan psykisk og åndelig helbredelse virker på forskellige mennesker og under forskellige omstændigheder uden en nogenlunde klar opfattelse af menneskets komplicerede natur.

 

Helbredelsens-mysterium-10

 

Ifølge åndsvidenskaben er mennesket i besiddelse af en meget sensitiv og kompleks organisme, som ikke alene består af et fysisk legeme, men også af indre bevidsthedsfunktioner og -strukturer. På sit eget plan har bevidstheden et udtryksmiddel, som kan sammenlignes med den fysiske organisme, selv om det skifter form meget hurtigere og på en mere subtil måde. Det indre aktivitetsområde og den bevidsthed, der fungerer her, kalder psykologien for psyken. Det samme gjorde Platon og Paulus, og psyken omfatter hele menneskets almindelige tanke- og følelsesliv. Inden i og over psyken findes en endnu mere subtil selvbevidsthed eller styrende instans, og det er den, der adskiller mennesket fra dyrene og andre ikke-menneskelige skabninger, for det er kun mennesket, der er udrustet med et indre center af vilje og åndelig erkendelse. Den transcendente instans kaldes normalt menneskets sjæl. Den står bag de mange inkarnationer i den fysiske verden, og den udvikler sig ved at assimilere de erfaringer, der kan gøres inden for det personlige livs begrænsede område.

Artikel-Helbredelsens-mysterium
Download-fil: HELBREDELSENS MYSTERIUM - The Medical Group


Artikel-Helbredelsens-mysterium
Læsefil med vendbare sider: HELBREDELSENS MYSTERIUM