Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HELBREDELSENS MYSTERIUM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Helbredelsens-mysterium

HELBREDELSENS MYSTERIUM (5 af 33)


Lægevidenskabens psykologi-psykiatri ser inde fra mennesket og ud, og medicin-kirurgi, ser det som fysiske mekanismer, biokemi. For naturhelbredere er det energi.

HELBREDELSENS MYSTERIUM (5 af 33)

Faktorer i sundhed og sygdom

 

Helbredelsens-mysterium-05

 

I perioder som den nuværende, hvor der sker store omvæltninger, er det ikke alene tankegangen, der ændrer sig, men også selve livet, der skifter karakter og bliver fuld af spændinger og uro. Det medfører et stigende antal lidelser, som har mentale og følelsesmæssige årsager. Der vil imidlertid altid være et tidsrum mellem de nye organiske lidelsers opståen og erkendelsen af, at de skyldes de mentale og følelsesmæssige spændinger, der er karakteristiske for tiden. Kort sagt – den fremherskende opfattelse af menneskets natur – og dermed årsagen til lidelserne – er bagud i forhold til kendskabet til selve sygdommene og de bakteriologiske faktorer.

Selv om det materialistiske syn på mennesket ikke kan holde trit med den psykologiske opfattelse, der kun tillægger kroppen sekundær betydning, er den almindelige medicinske holdning alligevel hurtigt ved at ændre sig. Teorien om mikroberne som den primære årsag til sygdom er et typisk eksempel. Man er nu klar over, at der findes myriader af mikrober, men at kun ca. 1% er skadelige for mennesket, og det er de kun, når kroppen er i en tilstand, der gør den velegnet som ”yngleplads”. Man er også klar over, at uden de mange ”venligtsindede” bakterier kunne dyreorganismen ikke overleve.

Artikel-Helbredelsens-mysterium
Download-fil: HELBREDELSENS MYSTERIUM - The Medical Group


Artikel-Helbredelsens-mysterium
Læsefil med vendbare sider: HELBREDELSENS MYSTERIUM