Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HELBREDELSENS MYSTERIUM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Helbredelsens-mysterium

HELBREDELSENS MYSTERIUM (14 af 33)


Lægevidenskabens psykologi-psykiatri ser inde fra mennesket og ud, og medicin-kirurgi, ser det som fysiske mekanismer, biokemi. For naturhelbredere er det energi.

HELBREDELSENS MYSTERIUM (14 af 33)

Det åndelige menneske

 

Bag det fysiske legemes komplicerede mekanismer og den trefoldige psyke findes det åndelige menneske, og det er kun det, der kan gøre nye erfaringer, foretage en kreativ handling eller tænke en original tanke. Psyken er næsten fuldkommen automatisk, for den er styret af vaner, ubevidste motivationer og gentagelsesmønstre, indtil den vækkes af ånden. Det er et faktum, der har stor betydning for alt helbredende arbejde, fordi de fleste patienter tror, at de nye impulser, der skal gøre dem raske, kommer udefra. Det modsatte er lige så sandt – eller måske mere sandt – specielt for de, der har en meget følsom natur. Et godt råd fra en ven eller en terapeut kan ændre patientens tilstand, men intet kan trænge ind i en psyke, der er fuldstændig lukket. Patienten hører, hvad der bliver sagt, men reagerer ikke, fordi ånden er lukket inde bag en mur af modsigelser, fortvivlelse og desperation. Ånden kan vækkes ved hjælp af mentale og åndelige helbredelsesmetoder, og først når det sker, vil patienten åbne sig for nye idéer og gøre et nyt konstruktivt forsøg på at blive rask.

 

Helbredelsens-mysterium-15

 

Derfor er det altid åndens liv, der helbreder og kan helbrede, hvis det frigøres. Ud over at anvise bestemte fysiske foranstaltninger som f.eks. motion, hvile, sund kost osv., består terapeutens opgave næsten altid i at udløse spændinger på det mentale/astrale plan. Det gælder naturligvis særligt i forbindelse med langvarige sygdomme og nervøse lidelser, hvor de vanemæssige reaktioner er dybt rodfæstet i psyken.

Artikel-Helbredelsens-mysterium
Download-fil: HELBREDELSENS MYSTERIUM - The Medical Group


Artikel-Helbredelsens-mysterium
Læsefil med vendbare sider: HELBREDELSENS MYSTERIUM