Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HELBREDELSENS MYSTERIUM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Helbredelsens-mysterium

HELBREDELSENS MYSTERIUM (25 af 33)


Lægevidenskabens psykologi-psykiatri ser inde fra mennesket og ud, og medicin-kirurgi, ser det som fysiske mekanismer, biokemi. For naturhelbredere er det energi.

HELBREDELSENS MYSTERIUM (25 af 33)

Telepati

 

Helbredelsens-mysterium-26

 

Mentale behandlingsmetoder er baseret på en telepatisk forbindelse. Derfor kræver de, at terapeutens og patientens tankesind – i hvert fald i nogen udstrækning – er i harmoni med hinanden. Virkningen af de mentale energier kan sammenlignes med lydbølgers resonans-fænomener. Når en sanger synger en tone, svinger genstandene i omgivelserne, hvis de er i stand til at vibrere på tonens frekvens, og de skaber den samme tone. Hvis der er tale om faste genstande, stopper resonansvirkningen i samme øjeblik sangeren holder op, men i et menneskes tankesind kan den holde sig i længere tid. På den måde kan en helbredende tankestrøm give ”genlyd” i patientens tankesind, og hvis virkningen frigør en helbredende energistrøm, kan den stimuleres af patientens mentale billeder.

Enhver tanke har en indbygget naturlig kraft. Det er en mental energi, der med større eller mindre held er skabt til at opfylde et bestemt formål. Tankens varighed afhænger af den klarhed og styrke, den er udsendt med. Men i mange tilfælde bliver helbredende tankestrømme vedligeholdt og dirigeret af forskellige natur- og devavæsener. I det hele taget er brugen af helbredende tanker ikke så enkel, som mange tror. F.eks. kan en nervøs og overivrig holdning hos patienten skabe æteriske spændinger, der blokerer virkningen, men på den anden side kan den selvsuggestive virkning af en stærk tro utvivlsomt øge effektiviteten.

Artikel-Helbredelsens-mysterium
Download-fil: HELBREDELSENS MYSTERIUM - The Medical Group


Artikel-Helbredelsens-mysterium
Læsefil med vendbare sider: HELBREDELSENS MYSTERIUM