Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FREMTIDEN - 20
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom

FREMTIDEN - 20 (14 af 17)


I den esoteriske lære er der fremsat nogle klare målsætninger for, hvad fremtiden vil bringe for alt levende - blandt andet her på planeten Jorden.

FREMTIDEN - 20 (14 af 17)

Den nye åndelighed

 

Den åndelige renæssance medfører, at mennesket bruger ordet åndelighed på en ny måde. Åndelighed er i høj grad udtryk for videnskab, filosofi, psykologi, kunst, handel, økonomi, politik, socialt arbejde − alt hvad der vedrører menneskelivet og naturen.

 

Fremtiden-21-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab

 

Hvad siger åndsvidenskaben om det største projekt i menneskehedens historie? Når det er det største projekt, er det fordi, det for første gang i menneskehedens lange udvikling involverer hele menneskeheden. For første gang er menneskeheden forbundet via det elektroniske netværk. Planeten er blevet en "global landsby". Alle vigtige begivenheder i de fjerneste dele af verden, er kendt over hele Jorden i løbet af få øjeblikke.

Verdenstjenergruppen

Ifølge planen skal medlemmerne af Verdenstjenergruppen være de første, der opfanger impulsen fra "fortroppen". Langsomt og ubemærket vil nogle af Hierarkiets medlemmer "træde" ind i menneskeriget på forskellige måder − ved naturlig fødsel, ved overskygning af udvalgte indviede, som de vil arbejde igennem, og andre vil skabe et mayavirupa-legeme – dvs. et viljeskabt legeme.

På grund af deres suveræne evner vil disse mennesker rykke frem i første linje − politisk, videnskabeligt, socialt − og de vil præsentere så indlysende rigtige forslag til løsning af problemerne, at næsten alle vil acceptere dem. Det gælder naturligvis ikke mennesker, som stadig klamrer sig til ortodoksi, konservatisme, materialisme og har direkte menneskefjendske og reaktionære holdninger. Gennem denne gruppe vil menneskeheden møde modstandskræfternes desperate kamp for at fastholde mennesket i slaveri, tvang, sult, sygdomme og krige, der reelt udkæmpes mellem menneskefamiliens brødre og søstre. Denne magt har disse mennesker haft alt for længe. Derfor stilles alle på en vigtig prøve! Alle skal bruge skelneevnen og den logisk sans for at afgøre, om de kan acceptere de forslag, de præsenteres for.

Fem planetariske fokuspunkter

Som et led i denne langsigtede plan er det hensigten at oprette fem centre forskellige steder på Jorden − i New York (USA), London (England), Geneve (Schweiz), Darjeeling (Indien) og Tokyo (Japan). De fem centre danner en femtakket stjerne af energier, der griber ind i hinanden – et symbol på de vigtigste dele af nutidens civilisation. Flere af centrene er ved at blive etableret, men på nuværende tidspunkt er de ikke endeligt organiserede. Når det sker, vil en mester stille sig i spidsen for hvert center.

Ved den konklave, som Den Indre Verdensstyrelse holder i 2025, vil det blive besluttet, hvornår og hvordan Hierarkiets overhoved Kristus vil træde frem sammen med sine disciple (mestrene).

 

Fremtiden-22-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab

Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Download-fil: FREMTIDEN - Hardy Bennis


Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: FREMTIDEN