Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FREMTIDEN - 20
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom

FREMTIDEN - 20 (1 af 17)


I den esoteriske lære er der fremsat nogle klare målsætninger for, hvad fremtiden vil bringe for alt levende - blandt andet her på planeten Jorden.

FREMTIDEN - 20 (1 af 17)

FREMTIDEN

Introduktion til den esoteriske lære 20

 

Af Hardy Bennis

 

Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom

Du kan frit downloade artiklen "FREMTIDEN" af Hardy Bennis. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

FREMTIDEN

Introduktion til den esoteriske lære 20

 

Fremtiden-01-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab 

 

Fremtidsscenarier

"Fremtiden" − alene ordet får ambivalente tanker og følelser op i de fleste mennesker. For nogle vækkes håbet om en bedre og mere fredelig verden uden krig, sult og forfølgelser. For andre betyder det usikkerhed om arbejde, helbred − eller hvad fremtiden ellers måtte bringe. Men det største problem for store dele af verdens befolkning er, hvor næste måltid til børnene og dem selv skal komme fra.

Nutidens fremtidsforskere forlænger i mange tilfælde blot nutidens teknologiske og materielle udvikling ind i fremtiden. De går ud fra, at fremtiden udvikler sig som en horisontal linje, der kan fortsætte i det uendelige. Fortidens forudsætninger overføres til fremtiden. Andre forudsiger en dyster fremtid, hvor forurening, overbefolkning, sultproblemer og energimangel tårner sig op som en uoverstigelig mur for fremtidens menneskehed. Der er tilsyneladende indbygget en forestilling i menneskesindet om, at hvis bare man får de materielle behov opfyldt, så vil alt være godt, og fremtiden vil blive god.

Fantasiens fremtidsbilleder

Science fiction forfattere og filminstruktører skaber ofte et dystert billede af fremtidens verden, hvor krige, kampen om ressourcer og skruppelløse mafialignende regimer har overtaget styret i alles kamp mod alle. I rummet drejer det sig om at erobre andre planeter − og altid med sofistikerede og voldsomt ødelæggende våben. I det hele taget går det som en rød tråd i fantasiens fremtidsbilleder, at mennesket grundlæggende er et aggressivt, grådigt og ondskabsfuldt væsen, der kun kan overleve ved at bruge våbenmagt og myrde modstanderne. Påstanden bevises af storfilm som Star Wars, Avatar, Star Gate og utallige andre film og science fiction romaner om tilsvarende emner. Men disse og mange andre forestillinger om fremtiden skaber tilsammen størstedelen af menneskenes syn på og forventninger til den usikre størrelse, der kaldes fremtiden.

 

Fremtiden-02-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab

Fra Star Wars III

 

Der er alligevel en nagende tvivl hos mange − og ikke mindst et håb om, at fremtiden rummer nogle helt andre muligheder og positive målsætninger. Men hvad siger den esoteriske lære om fremtiden?

Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Download-fil: FREMTIDEN - Hardy Bennis


Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: FREMTIDEN