Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FREMTIDEN - 20
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom

FREMTIDEN - 20 (9 af 17)


I den esoteriske lære er der fremsat nogle klare målsætninger for, hvad fremtiden vil bringe for alt levende - blandt andet her på planeten Jorden.

FREMTIDEN - 20 (9 af 17)

Gennembrud

På det politiske område vil verden opleve et helt nyt inspireret lederskab, som vil bryde med tidligere tiders taktiske spil, spin og partidisciplin. Verdenstjenere og indviede bliver fremtidens lederskikkelser. Det vil være mennesker med et højt udviklet intellekt og med en etik og moral, der sætter dem i særklasse. De vil være helt fri for magtsyge og korruption.

 

Fremtiden-13-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab

 

Naturvidenskabens gennembrud

På naturvidenskabens område vil det store gennembrud komme, når forskerne opdager det æteriske plan og dets indflydelse på menneskets konstitution. Lægevidenskaben vil redefinere sygdomsbehandling og se sygdomme i et nyt lys. Man vil også opdage, at det enkelte menneskes æteriske legeme er en integreret del af planetens æteriske legeme, og at planeten er en del af solsystemets æteriske energifelt og videre ud i Universet. Den esoteriske litteratur er fyldt med detaljerede beskrivelser af dette revolutionerende emne.

 

Fremtiden-14-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab

 

Gennembruddet i naturvidenskaben vil radikalt ændre samtlige videnskabsgrene. Menneskets sundhed og sygdom stammer i vid udstrækning fra det æteriske legeme eller sundhedsauraen, som den også kaldes. Mennesket vil blive opfattet som et energivæsen, hvor det æteriske er forbindelsesleddet til højere legemer og bevidsthedsdimensioner.

Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Download-fil: FREMTIDEN - Hardy Bennis


Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: FREMTIDEN