Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FREMTIDEN - 20
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom

FREMTIDEN - 20 (2 af 17)


I den esoteriske lære er der fremsat nogle klare målsætninger for, hvad fremtiden vil bringe for alt levende - blandt andet her på planeten Jorden.

FREMTIDEN - 20 (2 af 17)

Fremtiden iflg. den esoteriske lære

 

Jordens plads i helheden

Den esoteriske lære giver nogle klare målsætninger for, hvad fremtiden vil bringe for alt levende. Her tænkes der bl.a. på Jordens fremtid, for planeten udgør en del af Sollogos' − solsystemets − organisme, hvor alt levende skal leve op til en bestemt hensigt og målsætning. Jorden er et af organerne i det store sollegeme. Åndsvidenskabens forskere har sammenlignet Jorden med leverfunktionen i menneskets fysiske krop, og som bekendt har leveren til opgave at rense blodet for urenheder for at forhindre, at resten af kroppens funktioner skades. Selvom sammenligningen kun er en metafor, så er det en åndsvidenskabelig sandhed, at hver planet i solsystemet har en specifik funktion, og ingen af planeternes funktioner kan undværes i helheden.

Det er tidligere blevet forklaret, hvordan alt i Universet er styret af intelligente væsener, og det samme gælder selvfølgelig også Jorden og dens naturriger. Menneskeheden udgør en helhed, og den samlede menneskehed kan sammenlignes med planetens hjerneceller. Som tidligere oplyst består Jordens menneskehed af 60 mia. enheder, og hjerneforskerne oplyser, at det enkelte menneskes hjerne består af ca. 60 mia. hjerneceller. "Som foroven således også forneden – som i det store således også i det små", som det gamle hermetiske udsagn siger!

Jordens fremtid

Jorden har en fremtid − en klart defineret fremtid. Den består i, at menneskeheden og planetens øverste ledelse – dvs. Hierarkiet (planetens hjertecenter), rådet i Shamballa (planetens hovedcenter) og menneskeheden (planetens halscenter) skal indgå et direkte samarbejde om ansvaret for og ledelsen af de tre naturriger på Jorden − dvs. mineral-, plante- og dyreriget.

 

Fremtiden-03-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab

 

Menneskehedens enorme opgave er lagt i hænderne på Verdenstjenergruppen, som består af planetens mange indviede, og de millioner af mennesker, der er på vej ind på prøvestadiets og discipelskabets vej. Begge "veje" er beskrevet tidligere.

Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Download-fil: FREMTIDEN - Hardy Bennis


Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: FREMTIDEN