Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FREMTIDEN - 20
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom

FREMTIDEN - 20 (6 af 17)


I den esoteriske lære er der fremsat nogle klare målsætninger for, hvad fremtiden vil bringe for alt levende - blandt andet her på planeten Jorden.

FREMTIDEN - 20 (6 af 17)

Vækst, vækst og mere vækst

 

12.

Indtil nu har den gældende politiske og sociale arbejdspolitik været, at alle skal uddanne sig for at være til rådighed for et arbejdsmarked, der kræver stigende forbrug, hårdere arbejde, mere produktion og dermed mere stress og øget forurening – en virkelig ond cirkel. Alle taler kun om vækst, vækst og mere vækst. Og til glæde for hvem? Hvem scorer profitten? Det er de få − monopolerne, spekulanterne og de store multinationale selskaber og investeringsfondene. Hvem betaler prisen? Det gør flertallet − og naturen, der årelades for alle former for mineraler og råstoffer. Dertil kommer dyreriget og planteriget.

Mennesket betaler med nedslidning, stress, forskellige fysiske, psykiske sygdomme og psykologiske problemer, fordi det er i strid med menneskets fundamentale natur kun at leve som et arbejdsdyr.

 

Fremtiden-08-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab

 

Astronomiske summer til sygehusvæsenet bruges til at reparere på nedslidte og ødelagte mennesker, og mange havner på tidlig pension og får udbetalt erstatninger for arbejdsskader. Der bruges utrolige ressourcer for at holde hele arbejdsmarkedet kørende i højeste gear, og stress er derfor kendetegnende for alle led i nutidens samfund. Mennesker jager til og fra arbejde på motorvejene. Børnene afleveres og passes i vuggestuer, børnehaver, fritidshjem, skoler og efterskoler. Forældrene bliver fremmedgjorte overfor deres egne børn, fordi der aldrig er tid til at have kvalitetstid sammen med dem. Det er en pris, der ikke kan gøres op i penge.

Det menneskelige element er forsvundet i love, regler, paragraffer, cirkulærer og databaser. Der er milliarder at spare på en total omlægning af nutidens gennemadministrerede og bureaukratiske samfund. Nøgleordet er forenkling − voldsom forenkling.

Tempoet skal ned! Støj, stress og jag ødelægger nutidens menneske, fordi alt drejer sig om penge, forbrug, materialisme og konstant mangel på tid til at være sammen som mennesker – ikke som jagede dyr!

Menneskeheden har sat en karrusel i gang, der kører hurtigere og hurtigere − lige indtil den oplever et omfattende kollektivt sammenbrud. Og der er allerede mange tegn på, at det vil ske!

 

Fremtiden-09-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab

Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Download-fil: FREMTIDEN - Hardy Bennis


Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: FREMTIDEN