Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Shamballa-og-Hierarkiet-Åndsvidenskab-og-esoteriske-lære

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15 (1 af 12)


Hele kosmos ledes, kontrolleres og besjæles af næsten endeløse rækker af sansende væsener, der hver har en mission at fuldføre.

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15 (1 af 12)

SHAMBALLA & HIERARKIET

Introduktion til den esoteriske lære 15

 

Af Hardy Bennis

 

Shamballa-&-Hierarkiet-Hardy-Bennis

Du kan frit downloade artiklen "SHAMBALLA & HIERARKIET" af Hardy Bennis. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

SHAMBALLA & HIERARKIET

Introduktion til den esoteriske lære 15

 

Shamballa-og-Hierarkiet-01-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-viden

 “Den gamle af dage”. Maleri af William Blake.

Essentielle spørgsmål og svar

Emnet blev allerede introduceret i afsnittet om Den Indre Verdensstyrelse, for som nævnt opstår der uundgåeligt et spørgsmål hos enhver seriøs studerende: "Hvor kommer den esoteriske viden fra?" Hvem har givet de åndsvidenskabelige svar, som forskere, tænkere og filosoffer i alle tider har stillet sig selv? Svaret er: "Fra medlemmer af Den Indre Verdensstyrelse". Fra mestrene. Disse medlemmer har ad forskellige kanaler givet svar på nogle af de mest fundamentale spørgsmål, som et menneske kan stille: "Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvor går jeg hen? Og hvorfor?"

Der er tale om en omfattende informationsmængde, som ikke er udtænkt af filosoffer og tænkere. Informationerne er ikke spekulative. Der er tale om viden baseret på direkte iagttagelse, og den stammer fra højtudviklede skabninger, der er nået meget længere i deres udvikling end selv den mest avancerede del af menneskeheden. De er nået så langt i udviklingen, at de har adgang til bevidsthedssfærer, hvor alt, hvad der er sket på denne planet siden den blev skabt for milliarder af år siden, er optegnet. Disse bevidsthedsområder kan sammenlignes med en gigantisk harddisk − Jordens harddisk – og det er kun højere indviede, der har adgang til de ufejlbarlige informationer.

Fra mester til menneske

I alle religioner har menneskeheden i allegorisk og symbolsk form fået bestemte svar, som var tilpasset udviklingsniveauet på det pågældende tidspunkt. Da det konkrete intellekt først nu er ved at nå et passende niveau, har Den Indre Verdensstyrelse frigivet dele af åndsvidenskaben til den vågnende menneskehed. Det var især tre medlemmer af Den Indre Verdensstyrelse, der fik til opgave at videregive en del af den esoteriske lære til særligt udvalgte mennesker. Det skete dels gennem telepatiske diktater og direkte undervisning, hvor det var muligt for modtagerne at stille spørgsmål og få svar − dels gennem brevveksling − de såkaldte "Mesterbreve" (Mahatma Letters), som opbevares i Royal Library i London. Årsagen er, at mesterbrevenes tilblivelse var og fortsat er et naturvidenskabeligt mysterium. De blev tilsyneladende skrevet ud af ingenting. Laboratorieundersøgelser har vist, at teksten ikke er skrevet papiret, men er en del af selve papirets struktur. Den åndsvidenskabelige forklaring er, at der er tale om materialiserede tankeformer.

 

Shamballa-og-Hierarkiet-02-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-viden

Et af Mahatmabrevene.

 

De tre mestre, der stod bag formidlingen af de esoteriske informationer, var Morya, Kuthumi og Djwhal Khul. Djwhal Khul kaldes også Tibetaneren. De tre mestre beskrives senere.

Artikel-Shamballa-og-Hierarkiet-Hardy-Bennis
Download-fil: SHAMBALLA & HIERARKIET - Hardy Bennis


Artikel-Shamballa-og-Hierarkiet-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: SHAMBALLA & HIERARKIET