Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FREMTIDEN - 20
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom

FREMTIDEN - 20 (15 af 17)


I den esoteriske lære er der fremsat nogle klare målsætninger for, hvad fremtiden vil bringe for alt levende - blandt andet her på planeten Jorden.

FREMTIDEN - 20 (15 af 17)

Devaernes tilsynekomst

sammen med Hierarkiet

 

Fremtiden-23-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab

 

Et af de mere imponerende aspekter ved Kristi tilsynekomst sammen med hans mange medarbejdere, vil være de mange grupper af devaer (engle), som igen vil blive en faktor i menneskets fysiske liv. De nærmer sig allerede menneskeheden (sådan som der er sket i tidligere tidsaldre), og med deres høje vibrationer og viden, skal de hjælpe menneskeheden til at opnå esoterisk viden og større indsigt.

 

Devaernes opgave

 

Devaernes opgaver fordeler sig på følgende områder:

1. Devaerne skal lære mennesket at se æterisk. Det sker ved, at menneskets fysiske syn løftes op til et højere frekvensområde. Mange børn, der fødes i dag, har æterisk syn.

2. Devaerne vil instruere mennesket i virkningen af farver til helbredelse af sygdomme. Især det violette lys kan helbrede sygdomme i det æteriske legeme og dermed i det fysiske legeme.

3. Devaerne vil bevise for menneskehedens materialistiske tænkere, at den metafysiske verden eksisterer, og at devaer og mennesker, der ikke har noget fysisk legeme, kan kontaktes og kommunikere.

4. Devaerne vil undervise menneskeheden i udvikling af psykiske kræfter, som gør det muligt at overvinde tyngdekraften. I menneskets beherskelse af det æteriske plan vil det opnå evnen til at overskride tidsdimensionen. I nutidens materialistiske samfund lyder profetierne usandsynlige, men de er potentialer, der venter på virkeliggørelse!

5. Devaerne vil lære menneskeheden, hvordan det fysiske legeme plejes korrekt ved at skabe den nødvendige føde af det omgivende æteriske stof.

6. Devaerne vil desuden undervise mennesker − individuelt og som menneskehed − i at udvide bevidstheden til det æteriske og det astrale plan. Det slør, der adskiller det fysiske plan fra den usynlige verden, vil blive erkendt af naturvidenskaben som en realitet i naturen. Til sidst vil sløret blive tilintetgjort, når mennesker opdager, hvordan det kan gennemtrænges![1]

 

Fremtiden-24-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab

 

 

_________________________________

[1] Alice A. Bailey: Hierarkiets fremtræden, s. 505-506

_________________________________

Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Download-fil: FREMTIDEN - Hardy Bennis


Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: FREMTIDEN