Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN ESOTERISKE VERDENSHISTORIE - 09
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-esoteriske-verdenshistorie-Åndsvidenskab-Esoterisk

DEN ESOTERISKE VERDENSHISTORIE - 09 (1 af 13)


Den esoteriske verdenshistorie ser menneskehedens årmillioner lange evolution fra en anden synsvinkel - bevidsthedens udvikling.

DEN ESOTERISKE VERDENSHISTORIE - 09 (1 af 13)

DEN ESOTERISKE VERDENSHISTORIE

Introduktion til den esoteriske lære 9

 

Af Hardy Bennis

 

Esoteriske-verdenshistorie-Åndsvidenskab-og-mystik

Du kan frit downloade artiklen "DEN ESOTERISKE VERDENSHISTORIE" af Hardy Bennis. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

DEN ESOTERISKE VERDENSHISTORIE

Introduktion til den esoteriske lære 9

 

Historikernes korte horisont

Den almindelige verdenshistorie – den eksoteriske verdenshistorie − beskriver en overraskende kort tidsperiode. Arkæologer, historikere, etnologer og biologer har foreløbig kun været i stand til at beskrive begivenheder på planeten nogle få tusinde år tilbage i tiden, men deres fund beviser intet om den reelle tidsfaktor i evolutionen, for der gøres fortsat fund af stadig ældre fossiler, og det medfører, at teorierne om evolutionen med mellemrum rykkes længere og længere tilbage i tiden.

 

Esoterisk-verdenshistorie-01-Intro-til-holistisk-livssyn

 

Forskerne ved desuden meget lidt om mennesket i præhistoriske tider. Historisk tid begynder reelt først med de sidste forgreninger af den keltiske race – dvs. det græske og romerske folk. Verdenshistorien, som den kendes fra skolen og de mange bøger om emnet, er kendetegnet ved, at den beskriver og glorificerer konger og kejseres krige, deres erobringer og sejre. Denne form for historieskrivning er fortsat op til nutidens verdenskrige, hvor ideologier har kæmpet om magt over menneskesindet og over territorier.

Krig og kamp for frihed og demokrati foregår stadig, og de enorme globale problemer med f.eks. klimaforandringer, finanskriser, fattigdom, sult, mangel på energi og fald i råstofproduktionen, samt ikke mindst den åndelige vækkelse af den ubevidste menneskehed, skal der tages stilling til – og de skal løses, hvis kampene ikke skal fortsætte.

Artikel-Esoteriske-verdenshistorie-Åndsvidenskab-og-mystik
Download-fil: DEN ESOTERISKE VERDENSHISTORIE 09 - Hardy Bennis


Artikel-Esoteriske-verdenshistorie-Åndsvidenskab-og-mystik
Læsefil med vendbare sider: DEN ESOTERISKE VERDENSHISTORIE 09