Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FREMTIDEN - 20
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom

FREMTIDEN - 20 (11 af 17)


I den esoteriske lære er der fremsat nogle klare målsætninger for, hvad fremtiden vil bringe for alt levende - blandt andet her på planeten Jorden.

FREMTIDEN - 20 (11 af 17)

Kommunikation i fremtiden

 

Verdenssproget

Fremtidens kommunikationssprog vil være engelsk (basic English). Det er den form for engelsk, der vil blive brugt i alle former for international kommunikation. Den eksplosive udvikling, der er set de seneste år inden for telekommunikation og udbredelsen af internettet, er kun begyndelsen til det globale netværk, som dybest set er materialiseringen af det telepatiske netværk, der allerede eksisterer på de højere bevidsthedsplaner. Engang i fremtiden vil telepati også blive praktiseret på det fysiske plan.

 

Fremtiden-16-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab

 

Udviklingen arbejder hen imod én verden og én menneskehed i forskellige dimensioner, og den indvarsler det tusindårsrige med fredelig sameksistens mellem mennesker, nationer og naturens riger, som er profeteret i de hellige skrifter.

Kommunikation med indre planer

Det er muligt for fysiske mennesker at kommunikere med højere dimensioner. I slutningen af 1970'erne og begyndelsen af 1980'erne indledte pensionerede teknikere og ingeniører fra NASA et projekt med udvikling af et kommunikationsapparat, der skulle anvendes til tovejs-kommunikation med astralplanet. Mange har forsøgt det i tidens løb, men de tekniske muligheder var ikke til stede. I 1985 fremlagde NASA-ingeniørerne resultatet af deres arbejde på en pressekonference i Washington − et apparat, som de kaldte Spiricom, Mark 4 (spirituel kommunikation). De fremlagde båndoptagelser og konkrete beviser på ægtheden af den astrale kommunikation. Der blev også præsenteret tegninger og manualer, der viste, hvordan man havde udviklet udstyret − alt til fri afbenyttelse, men medierne viste stort set ingen interesse for projektet, og der skete ikke mere.

 

Fremtiden-17-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab

 

Disse og mange andre pionerprojekter vil uden tvivl blive genoptaget, og nyt og bedre kommunikationsudstyr vil blive udviklet, så mennesker i fremtiden kan kommunikere med deres "afdøde" − under forudsætning, at visse "spilleregler" overholdes.

Det er meget symptomatisk, at den slags opdagelser og de utallige bøger om åndsvidenskabelige emner, alternative livsformer og nye esoteriske tanker og teorier, går hen over hovedet på langt de fleste mennesker. De fleste er så fastlåst i naturvidenskabens materialistiske verdensbillede og så optaget af en travl hverdag, at nye revolutionerende idéer ikke kan vinde indpas. Mennesket har i vid udstrækning lukket af for nye tanker og idéer. Som regel kræves der voldsomme kriser, før de fleste "vågner op!" Man kan kalde dette for menneskehedens "strudsesyndrom", for det er almindeligt, at frygten for det ukendte får folk til at stikke hovedet i busken. Utallige naturvidenskabelige forskere, biologer og miljøforkæmpere taler i vid udstrækning for døve ører. Tænk blot på det "wake-up-call", som hele CO2-udledningen og den globale opvarmning har medført. Og tænk på hvor svært det er at få den politiske verden til at reagere på dette meget alvorlige globale problem!

 

Fremtiden-18-Esoteriske-lære-Åndsvidenskab

Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Download-fil: FREMTIDEN - Hardy Bennis


Artikel-Fremtiden-Åndsvidenskab-Esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: FREMTIDEN