Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN INDRE VERDENSSTYRELSE - 02
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-Indre-Verdensstyrelse-Intro-til-den-esoteriske-lære-2

DEN INDRE VERDENSSTYRELSE - 02 (1 af 5)


Når man studerer den esoteriske lære, stiller de fleste sig spørgsmålet: Hvor kommer den viden fra, som forskere og filosoffer omtaler som facts?

DEN INDRE VERDENSSTYRELSE - 02 (1 af 5)

DEN INDRE VERDENSSTYRELSE

Introduktion til den esoteriske lære 2

 

Af Hardy Bennis 

 

Den-Indre-Verdensstyrelse-Intro-til-den-esoteriske-lære-2

Du kan frit downloade artiklen "DEN INDRE VERDENSSTYRELSE" af Hardy Bennis. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

DEN INDRE VERDENSSTYRELSE

Introduktion til den esoteriske lære 2

 

Indre-Verdensstyrelse-06-Åndsvidenskab-af-Hardy-Bennis

 

Den uendelige historie

At beskrive den esoteriske læres historie er som at beskrive en cirkel − evighedens og det uendeliges symbol. Den er uden begyndelse og slutning. Årsagen er, at der altid har eksisteret en esoterisk lære – dvs. en viden eller lære om tilværelsens indre og skjulte sider, som nogle få mennesker har haft kendskab til, og som rummer svarene på de evige spørgsmål, mennesket til enhver tid har stillet sig selv.

Det er derfor tanken at "bryde cirklen" på netop det sted, hvor stort set alle, der studerer den esoteriske lære, stiller spørgsmålet: "Hvor kommer denne viden fra?" "Hvorfra stammer svarene på de store spørgsmål, som forskere, filosoffer og tænkere gennem alle tider har stillet sig selv?" Svaret er: Fra medlemmer af Den Indre Verdensstyrelse! Fra mestrene. Ad forskellige kanaler har de givet svar på nogle af de mest fundamentale spørgsmål et menneske kan stille: Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvor går jeg hen? Og hvorfor?

Det drejer sig derfor om en meget stor informationsmængde, der ikke er samlet eller udtænkt af filosoffer eller tænkere, for det er viden, som stammer direkte fra mennesker, der er nået langt videre i udvikling end selv den mest avancerede del af menneskeheden. De er nået så langt i deres udvikling, at de har adgang til de bevidsthedssfærer, hvor alle begivenheder – alt, hvad der er sket på Jorden, siden den blev skabt for milliarder af år siden − er optegnet eller registreret. Det kan sammenlignes med en harddisk − planetens harddisk − som kun højere indviede har adgang til.

Flammeherrernes ankomst

Fra disse kilder hører man, at for omkring 18½ millioner år siden ankom 105 meget højtudviklede skabninger til planeten. Disse skabninger kaldes "Flammeherrer". Lederen var − og er stadig − Sanat Kumara.

Årsagen til deres ankomst har forbindelse til nogle begivenheder langt tilbage i planetsystemets udvikling, men helt kort kan man sige, at Sanat Kumara og hans medarbejderes tilstedeværelse på planeten giver dem muligheder for at påvirke evolutionen langt mere effektivt, end hvis de befandt sig andre steder i solsystemet. Det var nødvendigt, fordi udviklingen af Jorden var sat tilbage i forhold til de andre planetsystemer ved specifikke begivenheder, og menneskeheden har derfor meget at "indhente", hvis den skal yde det planlagte bidrag til hele solsystemets udvikling. Det er årsagen til, at planeten Jorden kaldes en "sorgens planet". Dette emne omtales senere.

Ved ankomsten slog flammeherrerne sig ned et sted, som kaldes Gobi-ørkenen i Mongoliet, og her etablerede de det center, der kaldes Shamballa.

Artikel-Den-Indre-Verdensstyrelse-Åndsvidenskab-af-Hardy-Bennis
Download-fil: DEN INDRE VERDENSSTYRELSE 02 - Hardy Bennis


Artikel-Den-Indre-Verdensstyrelse-Åndsvidenskab-af-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DEN INDRE VERDENSSTYRELSE 02