Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Shamballa-og-Hierarkiet-Åndsvidenskab-og-esoteriske-lære

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15 (5 af 12)


Hele kosmos ledes, kontrolleres og besjæles af næsten endeløse rækker af sansende væsener, der hver har en mission at fuldføre.

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15 (5 af 12)

Shamballas Rådskammer

 

Shamballa-og-Hierarkiet-05-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-viden

Rigden Jyepo - maleri af Nicholas Roerich

 

Teosoffen, maleren og fredsforkæmperen Nicholas Roerich opdagede under sine rejser i Himalaya, at erindringen om Sanat Kumara stadig var levende i lokalbefolkningen. Her var Sanat Kumara kendt som den sagnomspundne Rigden Jyepo. Han kaldes også Det Store Offer, fordi han bliver på Jorden indtil den sidste trætte discipel er "kommet hjem" − og det henviser muligvis til tredje indvielse.

Sanat Kumara er desuden Den Ene Indvier, fordi han er den hierofant[1], der leder indvielsesceremonierne fra og med tredje indvielse. Mesteren Djwhal KhulTibetaneren − fortæller i bogen Indvielse, at Sanat Kumara udviklingsmæssigt er lige så langt forud for en mester, som en mester er forud for et primitivt dyrisk menneske.

Ledelsen af Jorden sker i et samarbejde mellem Sanat Kumara, Sanaka Kumara, Sananda Kumara og Sanatana Kumara samt tre ledere fra mesterhierarkiet. Centret i Shamballa kaldes Shamballas Rådskammer. Blandt rådsmedlemmerne er der desuden fire repræsentanter for karmisk harmonisering. De kaldes Karmas Herrer eller de fire Lipikaer. Bibelen omtaler dem som "optegnende engle", der fører "Livets Bog" Dvs. at de står for den overordnede karmiske styring af planeten. Under sig har de utallige medarbejdere, der tager sig af den detaljerede optegnelse af eksempelvis det enkelte menneskes karmiske "regnskab".

 

 

_________________________________

[1] En hierofant er "den, der fortolker det hellige". Hierofanten var identisk med ypperstepræsten (indvieren) i oldtidens templer.

_________________________________

Artikel-Shamballa-og-Hierarkiet-Hardy-Bennis
Download-fil: SHAMBALLA & HIERARKIET - Hardy Bennis


Artikel-Shamballa-og-Hierarkiet-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: SHAMBALLA & HIERARKIET