Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Shamballa-og-Hierarkiet-Åndsvidenskab-og-esoteriske-lære

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15 (11 af 12)


Hele kosmos ledes, kontrolleres og besjæles af næsten endeløse rækker af sansende væsener, der hver har en mission at fuldføre.

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15 (11 af 12)

Avancerede udviklingsmetoder

 

I midten af den atlantiske epoke besluttede den indre verdensstyrelse to ting: Man lukkede "døren" til dyreriget, dvs. for adgangen til individualisering. Hvis denne mulighed stadig var åben, ville der løbende være nyindividualiserede mennesker, som skulle i gang med at lære de helt enkle og basale "lektier" i menneskeriget, og det ville forsinke menneskehedens samlede udvikling. Desuden indførte man den avancerede udviklingsmetode, der tidligere er beskrevet som indvielsesvejen. Det skete, fordi en del af de skikkelser, som var kommet til Jorden i lemurisk tid, blev kaldt tilbage, fordi der var brug for deres indsats, der hvor de kom fra.

Det medførte, at der opstod ledige pladser i verdensstyrelsens hierarkiske opbygning. De øverste poster blev besat gennem almindeligt "avancement", men tilbage var der en række ubesatte pladser på det "laveste" niveau. De måtte udfyldes med mennesker fra jordevolutionen, og det nødvendiggjorde en ekstraordinær hurtig udvikling af de mest fremskredne mennesker ved hjælp af indvielsesvejens udviklingsmetode.

Denne udvikling er fortsat lige siden med det resultat, at næsten hele Hierarkiet består af højtudviklede mennesker fra Jordens eget planetsystem og fra "månekæden" (Jordens tidligere inkarnation). I det følgende skal der udelukkende fokuseres på de jordiske bidrag til verdensstyrelsen.

 

Shamballa-og-Hierarkiet-12-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-viden

 

Syv departementer − syv stråler

Som tidligere nævnt er Hierarkiet delt op i syv departementer. De syv departementer svarer til det, man kalder de syv stråler, (omtalt i de tre foregående artikler), og hvert departements funktion er forbundet med den tilsvarende stråles egenskaber eller "kvalitet".

De syv departementer er ikke helt ligestillede, for tre af departementerne har primære funktioner, der svarer til de tre grundlæggende aspekter, mens de sidste fire er underlagt 3. departement og repræsenterer aspekter af 3. departements virksomhed.

Generelt kan man sige, at en leder af de primære departementer – dvs. 1., 2. og 3. stråles departementer − er en indviet af 7. grad, altså to grader over en mester, mens en leder af et sekundært departement har 6. indvielse og kaldes en Chohan (betyder Stor Herre).

Artikel-Shamballa-og-Hierarkiet-Hardy-Bennis
Download-fil: SHAMBALLA & HIERARKIET - Hardy Bennis


Artikel-Shamballa-og-Hierarkiet-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: SHAMBALLA & HIERARKIET