Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Shamballa-og-Hierarkiet-Åndsvidenskab-og-esoteriske-lære

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15 (9 af 12)


Hele kosmos ledes, kontrolleres og besjæles af næsten endeløse rækker af sansende væsener, der hver har en mission at fuldføre.

SHAMBALLA & HIERARKIET - 15 (9 af 12)

En mester har 5. indvielse

 

Shamballa-og-Hierarkiet-15-Åndsvidenskab-og-Esoterisk-viden

 

En mester er et menneske, der har taget 5. indvielse, som også kaldes Asekha-indvielsen. De efterfølgende indvielser fra 3. indvielse og opefter repræsenterer ufattelige bevidsthedsudvidelser. Et udsagn fra en af mestrene lyder:

"For at kunne forstå en mester,

skal man selv være mester".

Det samme gælder for 3. og 4. indviede.

Det fysiske legeme, der benyttes ved 4. og 5. indvielse, bevares i lange tider. Det er forklaringen på de mange beretninger om mestre, som er flere hundrede − ja flere tusinde − år gamle.

En mester kan ikke omkomme ved ulykker, attentater o.l. i sit fysiske legeme, for en mester ved altid, hvad der vil ske både i den nærmeste og den fjerneste fremtid. En mester er altid omgivet af en særlig gruppe devaer (usynlige for det fysiske øje), som har til opgave at hjælpe og beskytte mesteren.

Mestrenes primære opgave er at bruge deres viden og kontrol over alle former for energier. Det er her, man ser mestrenes virkelige storhed. Deres moral og selvkontrol ligger lysår fra, hvad almindelige gennemsnitsmennesker kan præstere. Det er ikke uden grund, at de kaldes for kærlighedens og barmhjertighedens mestre.

De syv departementer

Funktionsmæssigt er Hierarkiet organiseret i syv departementer, som tilsammen har ansvaret for planetens "husholdning". Men fordi mestrene på grund af menneskets frie vilje hverken må eller vil gribe direkte ind i udviklingen, arbejder de ved at udsende inspirative idéstrømninger over planeten. På grund af menneskehedens voksende mentale udvikling, bliver stadig flere mennesker i stand til at opfange impulserne fra mestrenes inspiration. Men samtidig har mennesket som sagt sin ukrænkelige frie vilje, der medfører fejltagelser, for opøvelsen af skelneevne må gå forud for selv katastrofale fejltagelser – for kun på den måde kan menneskeheden udvikle sig ved hjælp af erfaringer.

Disse få ord om mestrene udgør kun en meget lille del af den viden, man har om mestrene. Men det skjuler og beskytter størstedelen af deres liv og arbejde.

Artikel-Shamballa-og-Hierarkiet-Hardy-Bennis
Download-fil: SHAMBALLA & HIERARKIET - Hardy Bennis


Artikel-Shamballa-og-Hierarkiet-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: SHAMBALLA & HIERARKIET