Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER (20 af 27)


Fortidens kulturer og civilisationer opnåede storhed bl.a. fordi menneskeheden dengang kendte, kontrollerede og brugte magi og metafysiske kræfter.

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER (20 af 27)

Sådan ophæves tyngdekraften

 

Det er muligt at analysere fænomenet med udgangspunkt i de foreliggende oplysninger. Det er tydeligt, at et af de midler, der blev benyttet, var lydbølger. Det er i overensstemmelse med Linauers oplysninger om, at tibetanerne kunne modvirke og ophæve tyngdekraften ved hjælp af lydbølger. Også Spalding og Hue har fortalt om denne teknik.

 

Magi-og-metafysiske-kræfter-25-Erik-Ansvang

 

Man kan tænke sig, at tyngden hos et stof kan ophæves ved, at bevægelserne i atomkernen vendes, ændres eller desorienteres. Hermed skulle tyngden kunne holde op at påvirke det aktuelle stof. Hvordan en sådan forandring af atomkernens indre foregår, har man imidlertid indtil videre ikke kendskab til. Men hvis stenblokken mister hele sin tyngde, vil løftebanen sikkert blive lodret, og derfor skal den på et eller andet tidspunkt påvirkes fra siden af en eller anden vandret kraft. Jarl oplyser imidlertid, at banen var en tydelig parabelbane (krum bane), og i derfor har tyngdekraften haft en finger med i spillet. Så vidt man kan se ophæves tyngden derfor ikke, i den forstand at stenblokkene bliver vægtløse. Og ved en bestemt højde har det været nødvendigt, at de genvandt deres tyngde, for flere af blokkene blev som nævnt knust med stor kraft, når de landede på klippeafsatsen.

Er løftet ved hjælp af luftundertryk?

Hvilke andre muligheder findes der? Ja, man kunne f.eks. skabe et vakuum oven over stenblokken ved at sætte luften i bevægelse og skabe en kontrolleret lufthvirvel eller en såkaldt skypumpe. En skypumpe, der bevæger sig hen over en skov, kan rykke træerne op, og hele huse kan flyttes eller knuses. I en skypumpe over havet suges vandet op i vakuumkernen til meget stor højde.

Spørgsmålet bliver nu, om man kan skabe og dirigere en kunstig skypumpe. Henry Kjellson mener, at tibetanerne kan, og at fænomenet med at løfte stenblokke ved hjælp af lydbølger kan forklares mekanisk. Under de forsøg, som Jarl overværede, var der vindstille, og det letter styringen. Instrumenterne stod i en kvartcirkel rundt om det centrum, hvor stenen befandt sig, og hvor skypumpen skulle skabes. Takket være sigtestokkenes placering på trommernes ene side kom lydkanonerne til at pege ganske lidt forbi stenens centrum, og det fremmede hvirveldannelsen.

Artikel-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang
Download-fil: MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER - Erik Ansvang


Artikel-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER