Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER (14 af 27)


Fortidens kulturer og civilisationer opnåede storhed bl.a. fordi menneskeheden dengang kendte, kontrollerede og brugte magi og metafysiske kræfter.

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER (14 af 27)

Ven med en "levende gud"

 

Magi-og-metafysiske-kræfter-18-Erik-Ansvang

 

Fra Jarl hørte Henry Kjellson de mest overraskende beretninger om tibetanernes evner – evner som de, det er lykkedes at trænge ind i det inderste af landets sjæl, har bekræftet, og som kort er beskrevet i de foregående afsnit. Men Jarl var faktisk den første, som fik et mere håndgribeligt overblik over de fænomener, som man tidligere kun havde hørt og læst om. Linauer havde absolut givet en levende beskrivelse af sine oplevelser, men man kunne ikke ud fra hans beretning få andre forklaringer end dem, man kunne få via parapsykologien. Fordi Jarls ven havde nået den højeste grad, der opnås gennem et åndingstal, der ligger under ét i minuttet, var vennen en „levende gud”. Det var derfor ikke vanskeligt for ham at arrangere Jarls rejse og i tankerne følge ham på rejsen og gribe ind i den.

Jarl fik lejlighed til at se mange beviser på tibetanernes magiske evner. Men Jarl er i kraft af sin opdragelse og uddannelse en udpræget skeptiker og særdeles vanskelig at overbevise. Han har klart sagt:

 

"Hvis en ting, et forhold eller en begivenhed ikke kan forklares ud fra kendte, naturvidenskabelige kendsgerninger og love, ønsker jeg at vente med at tage stilling, indtil naturvidenskaben har verificeret dem. Indtil da må det uforklarlige for min skyld gerne placeres under rubrikken "overnaturligt", men jeg er overbevist om, at det vil vise sig at høre til naturens love – måske nogle, som endnu ikke kendes. Studiet af mennesket og menneskets åndelige muligheder halter langt bag efter teknikken, især i Vesten."

 

Tv-billeder uden Tv

Jarl fik blandt andet at se, hvordan en af munkene i en kælder med mørke, polerede vægge under klosteret hensatte sig selv i dyb trance og derunder på en af væggene, der var cirka 2x2 meter, skabte et levende Tv-lignende billede i farver. Billederne viste til Jarls overraskelse glimt fra hans egen rejse: Hvordan han i Alexandria blev standset af en tolder og modvilligt og protesterende forlod det fly, han lige var kommet ind med, og herefter blev ført til et andet. Og hvordan han − stadig under protest − steg ind i dette fly, osv.

Artikel-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang
Download-fil: MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER - Erik Ansvang


Artikel-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER