Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER (6 af 27)


Fortidens kulturer og civilisationer opnåede storhed bl.a. fordi menneskeheden dengang kendte, kontrollerede og brugte magi og metafysiske kræfter.

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER (6 af 27)

Skabelse på grundlag af intet

 

Magi-og-metafysiske-kræfter-07-Erik-AnsvangHenry Kjellson (billedet) hørte en dag et foredrag af østrigeren dr. Linauer, som fortalte om sine oplevelser i Tibet. Linauer havde, påstod han, med egne øjne set, hvordan tibetanerne skabte stof og genstande af tilsyneladende intet. Linauer havde været knyttet til det amerikanske filmselskab Metro-Goldwyn og var rejst til Kina for at oprette et kinesisk datterselskab. I løbet af de tre år, han arbejdede i Kina, lykkedes det ham at redde en kineser ud af en livsfarlig situation. Kineserens taknemmelighed var stor, og Linauer kom til at bo hos hans familie. Han blev efterhånden optaget i et hemmeligt broderskab og ved hjælp af dette broderskab fik han mulighed for at komme ind i Tibet.

Han kom til et kloster i den nordlige del af landet. I løbet af de foregående 300 år var det kun lykkedes fem vesterlændinge at skaffe sig adgang til dette kloster. Hvilket kloster, det drejede sig om, fik Henry Kjellson aldrig at vide under sin korte samtale med Linauer efter foredraget. Linauer gav imidlertid en del detaljer om det eksperiment, han havde overværet. Han påstod også, at munkene havde fundet metaller, der er ukendte i Vesten. Munkene er desuden i stand til at skabe lydbølger, som de kunne bruge til at udrette helt utrolige ting. Den psykoanalytiske forskning er højt udviklet, og det samme gælder de astronomiske og astrologiske videnskaber, oplyste han. Linauer havde prøver på tre nye stoffer med sig hjem, og de kemikere, han henvendte sig til, var ikke i stand til at analysere dem.

Artikel-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang
Download-fil: MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER - Erik Ansvang


Artikel-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER