Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER (8 af 27)


Fortidens kulturer og civilisationer opnåede storhed bl.a. fordi menneskeheden dengang kendte, kontrollerede og brugte magi og metafysiske kræfter.

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER (8 af 27)

De gik på vandet!

 

Magi-og-metafysiske-kræfter-09-Erik-Ansvang

 

Linauers oplysninger bekræfter delvis oplevelser, der er beskrevet af Baird Spalding i bogen Teachings of the Masters of the Far East. Det drejer sig om oplevelser under et ophold i Tibet i 1894. Baird Spalding deltog i en ekspedition med 11 deltagere. Ved en flod passerede omkring 50 tibetanske munke over – gående på vandet – mens ekspeditionen måtte lede efter en bro flere kilometer derfra. Han så desuden, hvordan et hus blev opført af intet – hvordan der fra et enkelt brød blev skåret skive efter skive, uden at brødet slap op – hvordan der blev skabt levende billeder på en stor klippevæg – hvordan røvere, der overfaldt ekspeditionens lejr, blev skræmt på flugt af billeder af krigere til hest, som munkene skabte i luften omkring lejren – hvordan der dannedes is i et glas vand, som en af munkene holdt i hånden, idet der først blev dannet en lille isklump i midten, som derefter voksede, indtil den udfyldte hele glasset – hvordan stof i en munks hånd blev nedbrudt og tilintetgjort ved hjælp af tankekraft – hvordan planter dræbtes ved at blive tiltalt … osv.

 

Magi-og-metafysiske-kræfter-10-Erik-Ansvang

Ekspeditionen blev projiceret på en klippevæg (rekonstruktion)

 

Ekspeditionen så eksempelvis, hvordan der på en klippevæg blev projiceret levende billeder i farver, der viste situationer fra ekspeditionens rejse fra Indien og op ad Himalayas skråninger. Alt beskrives af Baird Spalding uden nogen form for dokumentation, og man får ingen forklaring på fænomenerne og heller ingen beskrivelse af, om man eventuelt brugte mekaniske hjælpemidler. Det er indlysende, at det kan have drejet sig om en form for hypnose − f.eks. da røverne så krigerne ride rundt om lejren. De levende billeder, der blev vist fra ekspeditionens rejse kan skyldes en kombination af telepati og hypnose. Om skabelse af billeder sagde en munk imidlertid til Baird Spalding:

 

"I synes måske, at det er fantastisk, men det vil ikke vare længe, før jeres folk kan skabe billeder som dem, I har set her. Den eneste forskel vil være, at fænomenet hos jer vil blive skabt på mekanisk vis, mens disse billeder ikke skabes på denne måde."

 

At tibetanske munke opøver og benytter mentale eller parapsykiske kræfter er dokumenteret af mange − bl.a. af A. de Riencourt i bogen Gäst hos Dalai Lama og af Heinrich Harrer i bogen Sieben Jahre in Tibet.

Artikel-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang
Download-fil: MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER - Erik Ansvang


Artikel-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER