Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER (4 af 27)


Fortidens kulturer og civilisationer opnåede storhed bl.a. fordi menneskeheden dengang kendte, kontrollerede og brugte magi og metafysiske kræfter.

MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER (4 af 27)

Levitation som løfteteknik

 

Magi-og-metafysiske-kræfter-04-Erik-Ansvang

 

Åndsvidenskaben oplyser desuden, at man kunne løfte tunge genstande ved hjælp af esoteriske teknikker, som menneskeheden ikke mestrer i nutiden:

 

"Inden for åndsvidenskaben ved man, hvordan man skal ophæve eller vende op og ned på tyngdekraften, og det er klart, at alle levitationsfænomener let kan udføres med en fornuftig anvendelse af denne evne. Det var utvivlsomt ved hjælp af kendskabet til denne hemmelighed, at nogle af luftskibene i det gamle Indien og Atlantis kunne løfte sig fra jorden og gjort lette nok til at kunne bevæges og styres. Og det er ikke usandsynligt, at det samme kendskab til naturens finere kræfter hjalp de, som rejste de enorme stenblokke, der blev brugt i den kyklopiske arkitektur eller bygningen af pyramiderne og Stonehenge."

C.W. Leadbeater: Astralplanet, s. 107

 

Disse oplysninger støttes af informationer, som lægen Viola Petitt Neal fik i sine natlige forelæsninger på indre bevidsthedsplaner. Hun fortæller:

 

"Pyramiderne blev bygget af præsterne i Atlantis. Ved opførelsen benyttede de en levitationsmetode, hvor de gjorde brug af tankekraft og astral energi. Jeg har ikke fået at vide, hvordan det egentlig foregik".

Viola Petitt Neal & Shafica Karagulla: Gennem forhænget, s. 243

 

Magi-og-metafysiske-kræfter-05-Erik-Ansvang

 

Den kendte amerikanske clairvoyante forsker, Edgar Cayce (den sovende profet), der anvendte samme forskningsmetode som Viola Petitt Neal, fortæller det samme:

 

"Den (pyramiden) blev bygget ved anvendelse af universelle love og kræfter, som får jern til at flyde på vand. Ved hjælp af de samme love overvindes eller neutraliseres tyngdekraften, og sten kan flyde på luft. Pyramiden blev derfor bygget ved hjælp af levitation, understøttet af sang og chanting, meget i lighed med de metoder druiderne i England brugte til at rejse deres store sten i en senere periode."

Geoffrey Keyte: The Hall of Records and Edgar Cayce

Artikel-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang
Download-fil: MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER - Erik Ansvang


Artikel-Magi-og-metafysiske-kræfter-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MAGI & METAFYSISKE KRÆFTER